Speltips | Brynäs mot Örebro | SHL 15e oktober
Speltips

Brynäs mot Örebro

Hockey
Spelmarknad:
Brynäs - Örebro
Tips:
2
Odds:
3.85
Spelstopp:
15 October 19.00
Spela här!

Örebro åker till Gävle för att möta Brynäs i den elfte omgången av SHL 2014/15. Här tror jag på en riktigt bra chans för bortalaget och 3.85 gånger pengarna är riktigt bra. Oddset kommer från Betsafe.

Alla som såg HV71 mot Brynäs i lördags bör anta att Örebro har en bra chans mot Brynäs. Gävlelaget var bedrövliga och hade ingenting att säga till om senast i Kinnarps Arena. De var tafatta framåt och försvarsspelet såg svagt ut. 5 – 0 till HV71 var i underkant och Brynäs behöver verkligen höja sig om de inte ska falla som en sten i tabellen.

Örebro kommer direkt från en imponerande vinst över Färjestad. De vann med 4 – 1  trots att FBK dominerade skotten. Julius Hudacek storspelade i örebrokassen samtidigt som de var väldigt effektiva i offensiven. Den matchen bör ha stärkt ÖHK och om de kan fortsätta på den inslagna vägen så har de bra chans i kväll.

Jag går på form här och med tanke på Brynäs insats senast så hade 3.85 på damlandslaget varit spelvärt. Jag lirar hos Betsafe. Det kan du också göra genom att klicka här.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.