Speltips | Brynäs mot Luleå | SHL
Speltips

Brynäs mot Luleå

Hockey
Spelmarknad:
Brynäs - Luleå
Tips:
X
Odds:
3.95
Spelstopp:
15 January 19.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

SHL är tillbaka efter ett litet uppehåll för semifinaler i CHL. Luleå åker till Gävle för att ta sig an Brynäs och jag har väldigt svårt att separera de här lagen inför kvällens match. Jag tror att det blir en ganska målsnål match som får avgöras på antingen övertid eller straffar ganska ofta. Comeon betalar 3.95 på oavgjort vilket känns intressant. Jag testar ett litet spel.

Om du vill ta rygg så kan du öppna ditt konto hos comeon.com här. Nya kunder får en bonus värd 400 spänn när de sätter in 100 kronor.

Det här är två lag som har presterat på en ganska väntad nivå. Inför säsongen trodde jag att Luleå var bättre än vad deras åttondeplats visar. Men tittar vi på hur de spelat så är det en fullt rimlig placering. Av det jag har sett av Brynäs i år så är deras tiondeplats ganska välförtjänt. Och det beror mest på att både Modo och Leksand har varit urusla.

Jag får det här till en match mellan två ytterst mediokra lag. Brynäs har varit okej på hemmaplan i år men Luleå kan stänga till och spela bra defensivt. Jag kan inte ge en fördel till något av lagen och måste testa oavgjort här.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.