Dagens speltips | Brynäs mot Leksand | SHL
Speltips

Brynäs mot Leksand

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Brynäs - Leksand
Tips:
O. Lindblom gör mål
Odds:
2.65
Spelstopp:
16 February 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Brynäs tar emot ett Leksand som blandar och ger inför närmare 8000 åskådare i kväll och mycket talar för att hemmalaget kammar hem det här. Oddset på en rak BIF-seger tilltalar inte, men det gör istället en pålitlig målskytt.

Spela på SHL hos Nordicbet och få 1000 kronor i bonus här!

Brynäs & Leksand är två av landets absolut folkkäraste hockeylag och när de två möts så brukar vi ofta bjudas på en trevlig tillställning, både på isen och från läktar håll. Perra Jonssons Leksand slog HV71 med 2-1 i tisdagens omstart av SHL efter ett kortare uppehåll för Sweden Hockey Games. Det var en minst sagt otippad seger för leksingarna, men att de helt plötsligt ska plocka två vinster i rad mot lag som HV och Brynäs är knappast troligt.

Brynäs stod för en imponerande insats i Stockholm mot Djurgården. De hamnade i underläge med både 1-0, 2-0, 3-2, 4-3 och 5-4 innan de till slut drog det längsta strået genom att avgöra i förlängningen. Att gång på gång hamna i underläge som de gjorde då, men att ändå hitta ett sätt att vinna matchen tyder på en stark lagmoral.

Brynäs har tre raka segrar i bagaget inför derbyt och mycket talar för att den sviten förlängs ikväll. Leksand har innan vinsten mot HV senast gått trögt då de hade sex raka förluster på sitt konto.

Superkedjan i Brynäs kommer fortsätta producera även i kväll. Kevin Clark, Jesper Jensen och Oskar Lindblom har stått för 103 poäng på 42 matcher. Det gör dem till den överlägset bästa kedjan i hela SHL.

Fler poäng kommer från superkedjan ikväll och att suveräna Lindblom står för en kasse spelas till 2,65.

Han har på de tio senaste skrapat ihop 14 poäng, fördelat på hälften mål och hälften framspelningar.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.