Speltips | Brynäs mot Djurgården | SHL 30e oktober 2014
Speltips

Brynäs mot Djurgården

Hockey
Spelmarknad:
Brynäs - Djurgården
Tips:
2
Odds:
3.10
Spelstopp:
30 October 19.00
Spela här!

Full omgång i SHL i kväll. Jag tycker att det ser lite svårlöst ut men tror att jag har hittat ett litet överodds i matchen mellan Brynäs och Djurgården. Vi får 3.10 gånger pengarna på att Djurgården vinner och med tanke på hur Brynäs har sett ut de matcher jag har sett dom så finns det klart värde i det spelet.

Jag lirar hos Redbet.com. Du kan ta rygg på spelet här och genom att öppna ett nytt konto så är du dessutom med och tävlar om en iPhone 6 plus.

Inför säsongen så tippade jag Djurgården som toksist i ligan. Jag trodde inte att de hade någonting att göra i SHL. Efter 16 omgångar så ser det onekligen ut som att jag hade fel. Det blir så ibland. DIF har skramlat ihop 24 poäng och ligger just nu på sjundeplats. Sjundeplatsen innebär en plats i socialslutspelet och om de kan hålla den platsen i resterande 39 omgångar så är det en stor succé. Personligen så tror jag dock att de kommer tappa lite. De har en väldigt bra PDO. PDO är ett mått som brukar vara ganska tillförligt när det kommer till att se huruvida ett lag överpresterar eller inte. Just nu är det bara HV71 som har ett bättre PDO än vad Djurgården har och rimligtvis så bör Djurgården bli lite sämre i takt med att säsongen fortlöper.

Nu möter de dock Brynäs, som har varit riktigt dåliga. Från det jag har sett av Brynäs så har de problem med att hantera lag som anfaller med mycket fart. De tappar fokus och släpper till enkla chanser. Det är kommer att passa Djurgården ganska bra. Om DIF får en bra insats från Marcus Sörensen och Mattias Guter så tror jag att de kommer ha en bra chans mot Brynäs i kväll.

Just nu hade jag nog tagit 3.10 på praktiskt taget alla lag mot Brynäs men det här känns verkligen som en match där DIF har en okej chans.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.