Dagens speltips | Brooklyn Nets mot Portland Trail Blazers | NBA
Speltips

Brooklyn Nets mot Portland Trail Blazers

Basket
Spelmarknad:
Nets - Trail Blazers
Tips:
Trail Blazers -6.5
Odds:
1.84
Spelstopp:
27 January 01.35
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

I natt kollar vi på Brooklyn Nets mot Portland Trail Blazers från Barclays Center. Portland är ett riktigt bra lag och i mina ögon så ligger hcp-linan lite väl lågt. Unibet betalar just nu 1.84 på att Portland vinner med åtminstone sju poäng. Med tanke på hur kass Brooklyn har varit på hemmaplan så tycker jag att den linan borde ligga närmare tio poäng och jag testar 1.84 alla dar i veckan.

Om du vill rygga spelet men inte har något konto hos Unibet så kan du öppna ett här. Nya kunder får dessutom en bonus värd 120% av deras första insättning.

Portland leds som leds av LaMarcus Aldrige och Damian “video game dame” Lillard gör en riktigt bra säsong i den västra konferensen. De ligger just nu trea bakom Golden State Warriors och Memphis Grizzlies och de flesta är eniga om att de är en seriös utmanare till en finalplats.

Brooklyn Nets är väl den raka motsatsen till Portland. De är just nu utanför slutspel, trots att de spelar i den svagare av de två konferenserna. Brooklyn har framförallt två stora problem. De kan inte göra poäng och de är ganska dåliga när de spelar på hemmaplan. Nu möter de dessutom ett riktigt bra försvar och jag kan inte se hur Brooklyn ska kunna bryta sig igenom Portlands försvar.

Portland gör jobbet här och vinner enkelt 101 – 90.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.