Dagens speltips | Brooklyn Nets mot Chicago Bulls | NBA
Speltips

Brooklyn Nets mot Chicago Bulls

Basket
Spelmarknad:
Nets - Bulls
Tips:
Bulls ML
Odds:
1.47
Spelstopp:
29 October 00.35
Spela här!
€30 i gratisspel!

NBA är tillbaka och vi inleder säsongen med ett kanonodds från Paddy Power! Vi får 1.46 gånger pengarna på att Chicago Bulls slår Brooklyn Nets på bortaplan. Ett odds som rimligtvis borde ligga kring 1.20!

Spela på NBA hos Paddy Power här!

Screen Shot 2015-10-28 at 10.04.21

Chicago Bulls inledde säsongen i natt genom att slå Cleveland Cavaliers inför ögonen på Barack Obama. Derrick Rose, Jimmy Burler och Nikola Mirotic hade bra matcher offensivt och halvsvenske Joakim Noah kom in från bänken och plockade ner returer på löpande band. Chicago Bulls är riktigt bra och om Derrick Rose lyckas hålla sig hel kan de mycket väl utmana Cleveland i slutspelet.

Brooklyn Nets har inte spelat än, men det finns saker som tyder på att de kommer ha en bedrövlig säsong. En av de här sakerna är deras trupp. De har för dåliga spelare helt enkelt. JAg läste något om att Jarret Jack, som startar som Point Guard för Nets, är den spelare som presterar sämst i relation till sin lön. Det är talande för Brooklyn Nets som försökte sig på ett helt bisarrt lagbygge för något år sedan. Chicago Bulls är klart bättre och bör vinna den här matchen med åtminstone 85 % sannolikhet!

President Obama fick se sitt Chicago Bulls få en bra start på säsongen genom att slå Cleveland Cavaliers i öppningsmatchen.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.