Bristol C - Crystal Palace -
Speltips

Bristol C – Crystal Palace

Fotboll
Spelmarknad:
Bristol C - Crystal Palace
Tips:
Båda lagen gör inte mål
Odds:
2.11
Spelstopp:
24 October 20.45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Ligacupen som gäller idag med en hel del topplag på schemat. Men topplag bryr jag mig inte om – jag håller ju på lag som ÖSK, Wigan och Perugia. 😉 Näe, idag blir det Bristol C mot krisgänget (Kris)tal Palace.

Bristol har tagit alla med storm i Championship. Nu föll man visserligen med hela 0-3 hemma mot Slamp-Leeds senast men innan dess hade man tio raka ligamatcher utan förlust. Man ligger på en fin sjunde plats i serien. Och man lär inte ha överdrivet stor respekt för Palace – man har trots allt redan slagit ut både Watford och Stoke inför det här mötet.

Palace har haft det förtvivlat svårt på resande fot den här säsongen – fem torsk på fem bortamatcher och noll gjorda mål. Nu har tre av motståndarna varit Pool, Man C och Man U. Men ändå. Målskyttet imponerar inte på någon.

Och offensiv kraft är inte heller något som Bristol visat upp på senare tid då man gjort noll på de två senaste matcherna.

Det känns ganska öppet rent resultatmässigt. Jag testar spel på att minst ett av lagen inte gör mål. Det finns till 2.11 på NordicBet. Skaffa konto + bonus här.

BB

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.