Spelitps | Brighton mot Liverpool | Premier League
Speltips

Brighton mot Liverpool

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Brighton - Liverpool
Tips:
1
Odds:
6.85
Spelstopp:
2 December 16:00
Spela här!

Vi har en hel del intressanta matcher i England under helgen. Arsenal mot Manchester United är den sportsliga höjdpunkten men Brighton & Hove Albion mot Liverpool är den spelmässiga höjdpunkten.

Den här gången har vi hittat oddset på det nya spelbolaget Royal Panda. Om du öppnar ditt konto hos dem idag får du en betting bonus värd 1000 kr i samband med din första insättning.

Brighton gör en intressant säsong. De ligger på tionde plats och det finns en hel del ljusglimtar i Chris Hughtons lagbygge. Jag gillar framförallt Anthony Knockaert och Pascal Gross, och tror de kan ställa till det för Liverpool.

Liverpool är presterar precis som förväntat den här säsongen. De blandar höga toppar med djupa dalar och även om det ser ut som att de har stabiliserat sig lite vågar jag inte lita på dem.

Royal Panda betalar 6.85 på att Brighton & Hove Albion. Det betyder att Brighton behöver drygt 15 % chans på vinsten och det tror jag verkligen att de har. Det är ett spel som har väldigt hög varians men rent tekniskt tror jag att det är ett bra spel.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.