Bra lördag - Svenskaspelare
Speltips

Bra lördag

Sport
Spelmarknad:
Premier League 23e november
Tips:
Odds:
odds
Spelstopp:
23 November
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Efter ett ganska tragiskt landslagsuppehåll så är Premier League äntligen tillbaka i morgon. Och vilken lördag vi har att se fram emot. Att Premier League själva har satt upp helt störda regler om att man inte får visa alla matcher i direktsändning har naturligtvis ställt till det lite grann, då det blir svårare att  följa sitt favoritlag. Visst, man kan fortfarande se alla lags matcher i efterhand, men det är inte riktigt samma sak. I morgon så har vi dock en väldigt kul lördag att se fram emot. Jag kommer antagligen bänka mig med ett par bira och lite kycklingvingar vid 13.30 och sedan sitta bänkad till åttasnåret på kvällen. Hoppas det regnar.

Tänkte jag skulle bjuda på lite tankar inför de tre matcher som direktsänds på Viaplay.

Everton vs Liverpool
Avspark: 13.45

– Merseysidederby mellan på Goodison Park mellan Everton och Liverpool. Liverpool har inlett säsongen på ett imponerande sätt. De ligger tvåa i tabellen och Luis Suaréz har etablerat sig som en av världens bästa spelare. Han är fortfarande sjuk i huvudet, men kom ihåg att gränsen mellan geni och galning är hårfin. Många var tveksamma till hur Everton skulle klara sig efter att David Moyes lämnade klubben i somras. Frågetecknen blev bara större när Fellaini lämnade klubben för Manchester United innan transferfönstret stängde. Everton har dock gjort det bra och återfinns på sjätteplats i ligan tre poäng bakom Liverpool. En viss del av stabiliteten har försvunnit från Everton i och med att David Moyes lämnade klubben. Numer så finns det dock ett överaskningsmoment hos Everton. De kan utmana de stora lagen på ett sätt som de inte kunde göra under Moyes ledning, vilket bland annat visades när de lyckades besegra Chelsea tidigare den här säsongen. Den senaste tiden så har Everton dock haft det ganska svårt med målskyttet. Liverpool har dock varit inblandade i målrika matcher den senaste månaden. Jag håller Liverpool som ganska klara favoriter här. De är det bättre laget och även om Suarez har varit i både Jordanien och Uruguay den senaste veckan så tror jag att han kan bli tungan på vågen. Jag utgår från att Liverpool vinner det här och spelar tvåan komfortabelt till 2.50 hos Bet 365. Jag garderar mig dock lite och lägger ett spel på X2 till 1.40 hos samma bolag.

Arsenal vs Southampton
Avspark: 16.00

– Två av de lag som har imponerat mest under den första tredjedelen av säsongen ställs mot varandra på Emirates Stadium. Arsenal toppar ligan och gunners-fansen har börjat drömma sig tillbaka till de tio år då Thierry Henry spelade i klubben. Mezut Özil har antagligen varit fotbollsvärldens bästa värvning den här säsongen. Det är bara Manchester City som har gjort fler mål än Arsenal den här säsongen. Nu ställs de dock mot Southampton. Southampton har släppt in fem mål på elva matcher i ligan den här säsongen. Det är helt bisarrt bra. Southamptons effektivitet och defensiv har gett dem en tredjeplats i ligan. Det här blir ett tufft test för Southhampton men jag skulle nog vilja flagga lite för en skräll här. Arsenal är naturligtvis befogade favoriter men jag tror ända att bortavinst är det bästa spelet. Bet 365 ger sex gånger pengarna på att Southampton vinner det här. Med tanke på Southamptons fina defensiv, deras effektivitet genom Rickie Lambert längst fram och det faktum att Arsenal inte har gjort mål på två matcher så drar jag en riktigt rövare här. Sex gånger flisen är för bra för att motstå, så jag lägger liten slant på bortavinst här.

West Ham vs Chelsea
Avspark: 18:00

– Lördagsunderhållningen avslutas med ett londonderby mellan West Ham och Chelsea på Upton Park. Derbyelementet till trots så tror jag inte att man behöver överanalysera den här matchen. Chelsea är det bättre laget och de har världens bästa tränare. Mourinho tappar inte poäng här. Bet 365 ger 1.61 på bortavinst här, vilket känns helt okej. En vinst för Chelsea betyder att de hakar på i toppen och jag tror inte att de kommer att ge någonting gratis till lagen framför dem. De är alldeles för bra för det. Jag tror Mourinhos grabbar dominerar matchen från start till mål och det känns onödigt att krångla till det när vi får ett så bra odds som 1.61. Chelsea vinner med 2 – 0 och det är aldrig nära för West Ham.

Avslutningsvis så låter jag Jalen Rose sammanfatta hur jag känner mig inför i morgon.

Jalendance

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.