Dagens speltips | Newcastle mot Bournemouth | Premier League
Speltips

Bournemouth mot Newcastle

Fotboll
Spelmarknad:
Bournemouth - Newcastle
Tips:
2
Odds:
3.10
Spelstopp:
7 November 13.45
Spela här!

Newcastle United ger sig iväg till det engelska sydkusten för att ta sig an nykomlingen Bournemouth. Newcastle har börjat trevande men här tror jag att de har en bra chans och lirar skatorna till fina 3.10 hos Mybet!

Spela på Premier League hos Mybet med en bonus värd €50 här!

Screen Shot 2015-11-06 at 09.42.49

Det är två lag med långa skadelistor som ställs mot varandra, men jag tycker sällan att det är värt att lägga någon större vikt vid det. Bolagen har stenkoll på skadeläget och sätter oddsen därefter. Men vad jag tror är att Newcastle kan hantera skadeläget bättre än vad Bournemouth kan.Jag tycker mig se lite bättre bredd hos Newcastle och spelare som Wijnaldum, Mangulu och Perez bör kunna prestera bra mot ett lag av Bournemouths kaliber.

Jag gillar inte att spela hemmafavoriter som betalar över 2 gånger pengarna. Speciellt inte när det är en nykomling som har snittat mer än två insläppta per match i ligaspelet.

Jag gillar Newcastle här och tar ställning, även om jag inte klandrar er som plitar ner ett kryss här.

Chancel Mbemba Mangulu har varit en av få ljusglimtar i Newcastle den här säsongen. Mittbacken har varit en av klubbens bästa spelare sedan han anslöt från Anderlecht i somras.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.