Dagens speltips | Bournemouth mot Manchester City | Premier League
Speltips

Bournemouth mot Manchester City

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Bournemouth - Manchester City
Tips:
City -1
Odds:
2.10
Spelstopp:
13 February 21:00
Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr

Premier League-helgen är över, men det betyder inte att Premier League-fotbollen står stilla. I England spelas det fotboll även på måndagar och ikväll är det Bournemouth som tar sig an Manchester City.

Sätt in 500 kr och spela med 1500 kr hos Unibet här!

Manchester City har inte riktigt levt upp till förväntningarna den här säsongen. Insatserna är ena matchen helt suveräna, och nästa gång är de inte alls vad man förväntar sig.
Ett exempel på detta är att man körde över West Ham riktigt ordentligt och vann med klara 4-0 på bortaplan. I nästa omgång väntade Swansea hemma på Etihad och där vann man med nöd och näppe med 2-1 efter ett sent segermål av Gabriel Jesus på tilläggstid.

Trots en svag insats då så lämnade man matchen med tre poäng och så som tabellen ser ut just nu så är det viktigt för City att fortsätta plocka treor.
Det är stenhård kamp om Champions League-platserna och då är Bournemouth borta en match som bara ska vinnas utan konstigheter.

Historiskt sett har City haft det lätt mot Bournemouth. De tre senaste har City vunnit enkelt.
17/9 2016: Manchester City – Bournemouth 4-0
2/4 2016: Bournemouth – Manchester City 0-4
17/10 2015: Manchester City – Bournemouth 5-1

För Bournemouths del går det desto trögare, inte bara mot City… De har på sina fem senaste matcher en målskillnad på 9-16 och det enda positiva resultatet på senare tid får anses vara när de spelade 3-3 hemma mot Arsenal för några veckor sedan.

Jag tror att City är för motiverade och för bra för Bournemouth ikväll och väljer därför att spela City som vinnare med handikapp -1 till 2,10.

Avspark 21:00.

Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.