Bournemouth - Brighton -
Speltips

Bournemouth – Brighton

Fotboll
Spelmarknad:
Bournemouth - Brighton
Tips:
Hemmaseger
Odds:
2.20
Spelstopp:
15 September 21.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Smygstart av Premier League-omgången när Bournemouth tar emot nykomligen Brighton redan idag fredag. Kan hemmalaget äntligen ta sina första poäng för säsongen eller fortsätter kräftgången?

 

Bet 365 är världens bästa spelbolag. De har ett fantastiskt oddsutbud och är det klart bästa alternativet för betting på Premier League. Öppna ditt konto idag och få 1000 kr i bonus!

 

Idag fredag möts lagen i Bournemouth. På tisdag möts lagen igen! I Bournemouth! Fast då är det Ligacupen som gäller. Någonting säger mig att lagen tycker att den här första matchen är bra mycket viktigare. Överlevnad i Premier League betyder allt!

Hemmalaget står fortfarande utan poäng efter fyra omgångar och spelet övertygar inte helt. Dock var man väldigt nära att greja en pinne i senaste hemmamatchen mot City, men förlorade på matchens sista spark.

Brighton är inget City eller Arsenal, men man är naturligtvis stärkt av första trepoängaren senast som man tog hemma mot WBA. Och det är just hemma som man troligtvis grejar de flesta av poängen. På resande fot har man gjort noll på två försök (Watford & Leicester).

Det är ett retat Bournemouth som har mycket att ge. Offensivt har man vassa vapen i King och Defoe. Jag får en känsla för hemmalaget och pga, eller tack vare, den pissiga starten så har oddsen stigit till trevligt hög nivå.

Jag testar raka ettan till 2.20 på Bet365. Skaffa konto + bonus här.

DnB på ettan finns till 1.53.

Senare idag kommer Stryktipsförslaget – det kommer att dyka upp här.

BB

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.