Boston vs Montreal -
Speltips

Boston vs Montreal

Sport
Spelmarknad:
Boston vs Montreal
Tips:
Montreal
Odds:
2.60
Spelstopp:
15 May 01.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

New York Rangers gick vidare till konferensfinal efter att ha besegrat Pittsburgh Penguins i natt. Det betydde att vårt spel från igår satt till fina 2.40. Det öppnar också frågan om Crosby verkligen är världens bästa spelare just nu. Han var visserligen helt enastående i ligaspelet, men han har inte synts speciellt mycket i slutspelet. Under sina 9 år i ligan har han gjort 1.4 poäng per match i snitt. I slutspelet sjunker den siffran till 1.20. Fortfarande extremt bra, men det är ett ganska rejält dropp. Skulle jag vara GM för ett NHL-lag så skulle jag plocka Jonathan Toews före Sidney Crosby om jag fick välja.

Men men, nu går vi vidare till nästa matchserie. Boston vs Montreal ska avgöras i natt och jag måste nog gå ifrån mitt tips om Boston som mästare. Bruins var dominanta de två första matcherna, men senaste tden känns det som att Montreals fart har varit svårhanterad. Carey Price har dessutom varit lika bra som Tuuka Rask och Zdeno Chara har inte varit matchseriens bästa back. P.K Subban har varit magisk för Montreal och det märks verkligen att han älskar den uppmärksamhet han har fått.

Precis som att oddsen satt för lågt på Penguins igår så tycker jag att de sitter för lågt för Bruins idag. Att Montreal vinner matchen OT inkluderat ger 2.60. Det kan vi jämföra med 1.55 på Boston och för mig är det uppenbart vart värdet ligger. Jag skulle säga att om de spelar den här matchen, med exakt samma förutsättningar, så vinner Boston 52 matcher. Uppenbart spelläge på Montreal med andra ord. Oddsen kommer från Bet 365.

Det här är en dock en av de gånger som jag hoppas att jag har fel. Jag hoppas verkligen att Boston avancerar. Det är något speciellt över Boston. Kolla bara på de här klippen:

169765099SB001_PENGUINS_BRUINS

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.