Dagens Speltips | Boston Celtics mot Brooklyn Nets | NBA
Speltips

Boston Celtics mot Brooklyn Nets

Basket
Spelmarknad:
Celtics - Nets
Tips:
Nets -2.5
Odds:
1.87
Spelstopp:
30 October 00.30
Spela här!

Basketsäsongen (och med basketsäsong menar jag NBA, för vem bryr sig om svenska basketligan?) smög igång i natt. San Antonio Spurs vann, Tim Duncan hade en “dubbel-dubbel” och Lakers torskade. Allt var som förväntat med andra ord. Det ser ut att kunna bli en riktigt kul upplaga av NBA. Rookieklassen ser ruskigt bra ut och Lebron försöker sig på något superbygge hemma i Cleveland. VI kan dessutom inleda säsongen med ett riktigt bra odds.

Dagens speltips blir Brooklyn Nets – 2.5 mot Boston Celtics till 1.87. Boston är riktigt kass och det känns som att vi kan räkna hem det här ganska enkelt.

Inför säsongen så räknar väl de flesta med att Philadelphia och Boston är de lag som kommer att slåss om sistaplatsen och därmed ha störst chans på förstavalet i kommande draft. Boston ser riktigt kass ut och en startfemma bestående av Rajon Rondo, Avery Bradley, Brandon Bass, Jeff Green och Kelly Olynyk vinner antagligen inte 20 matcher den här säsongen. Att de dessutom kommer göra sitt bästa för att trejda bort Rondo betyder att det blir en väldigt jobbig säsong för dem.

Brooklyn däremot är ett stabilt slutspelslag som kan få göra lite oväsen framåt våren. Perosnligen skuklle jag satt den här linan till fem eller sex bollar och tror att vi ligger riktigt bra till med Brooklyn Nets -2.5.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.