Speltips | Boston Bruins mot New York Islanders | NHL
Speltips

Boston Bruins mot New York Islanders

Hockey
Spelmarknad:
Bruins - Islanders
Tips:
2 ML
Odds:
2.50
Spelstopp:
23 October 01.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Ni som har läst mina tips den här säsongen har säkert sett att jag kör New York Islanders-tåget. Jag tycker att de har något riktigt bra på gång ute på Long Island. Desto mer jag tittar på laget så tror jag att de kan gå ganska långt i slutspelet. De har en bit kvar upp till de riktiga topplagen i öst, men bli inte förvånade om de avancerar från första rundan i slutspelet framåt våren. I natt så åker de till Boston för att ta sig an ett lag ett Bruins som de hade ganska lätt för förra året. Islanders vann två av tre matcher mot Boston förra säsongen och det var med ett lag som var ganska mycket sämre än årets upplaga.

Jag blev genuint förvånad när Boston släppte Johnny Boychuk till just Islanders inför säsongen. Jag förstår att de gör det för att kunna bygga om för framtiden och allt sånt där. Men i mina ögon så försvann deras chanser på Lord Stanleys pokal i år i samband med trejden. Boychuk är verkligen jättebra.

I natt får vi 2.50 på Islanders vinner matchen och vi får 3.40 på att de vinner efter 60 minuters spel. jag är okej med båda oddsen men går ändå på vinst för Islanders OT/Straffar inkluderat. Bruins har trots allt en målvakt som kan rädda kvar dem i matchen men att de skulle få med sig samtliga poäng här det tror jag inte. 1.86 på att Boston vinner efter 60 minuter är ett skämt, så här har vi ett bra skrälläge.

Oddset kommer från comeon.com där alla nya kunder får en bonus värd 400 % upp till 500 spänn. Så sätt in en hundring och få femhundra att lira för. Du får även gratissnurr på deras casino så fort du reggar dig.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.