Speltips | Boston Bruins mot Colorado Avalanche | NHL
Speltips

Boston Bruins mot Colorado Avalanche

Hockey
Spelmarknad:
Bruins - Avalanche
Tips:
Bruins Ö 2.5
Odds:
1.80
Spelstopp:
13 October 19.05
Spela här!

Det är Columbus Day i USA vilket betyder att vi får två tidiga NHL-matcher i kväll. Boston Bruins mot Colorado Avalanche börjar 19:05 och det är två lag som ska få ordning på en knackig säsongsinledning. Mathen ser ni på TV10, Viasat Hockey eller Viaplay. Jag tror på en ganska bra chans för hemmalaget här men oddsen ligger lite för lågt. Så istället för att spela på hemmavinsten spelar jag på att Boston Bruins gör över 2.5 mål. Det ger 1.80 vilket känns klart spelvärt.

Oddset kommer från expekt.com där du får ett riskfritt spel värt tusen spänn om du öppnar ett nytt konto.

Boston kommer från en förlust mot Washington i lördags. De gjorde en rätt okej förstaperiod men Washington satte kniven i dom i slutet av första perioden. Efter att Boston hållit fortet ganska bra dök Alex Ovetjkin upp från ingenstans och gjorde 2 – 0 efter en magisk passning av Niklas Bäckström. Det sena målet i första perioden i hop med ett väldigt bra målvaktsspel från Braden Holtby blev för mycket för Boston som inte fick spelet att stämma. Inför kvällens match snackas det om att David Krejci är tillbaka vilket skulle kunna vara precis den injektion som de gulsvarta behöver. Jag har väldigt svårt att se hur Boston skulle förlora två raka på hemmaplan och jämfört med mötet mot Detroit förra veckan fanns det en hel del positiva saker som Claude Julien kan ta med sig från förra matchen.

De möter ett Colorado Avalanche som har fått en tung inledning på säsongen. De har inlett säsongen med att möta Minnesota Wild två gånger. Wild har vunnit med 5- 0 och 3 – 0. Colorado har alltså inte gjort mål än. Det ska dock sägas att Colorado såg bra mycket bättre ut i andra matchen jämfört med första. De har ett offensivt lag som gillar att kontrollera pucken och när de får spelet att stämma så kan de bli väldigt farliga. Tyvärr för Avalanches del så tror jag inte att Boston borta är den matchen där allt klaffar. I mina ögon så kommer Bergeron och Chris Kelly stänga ner Duchene och Mackinnon samtidigt som det lossnar lite för spelare som Marchand och Lucic som kommer att kunna sätta bra press på Avs. Boston vinner med 4 – 1.

Förhoppningsvis får vi se en upprörd Patrick Roy. Det är något av det bästa som hockeyvärlden kan erbjuda.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.