Speltips - Borussia Dortmund vs Real Madrid 8 april 2014
Speltips

Borussia Dortmund – Real Madrid

Sport
Spelmarknad:
Borussia Dortmund - Real Madrid
Tips:
2/2
Odds:
2.87
Spelstopp:
8 April 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Borussia Dortmunds uppförsbacke är så brant så att man kan missta den för att vara helt vertikal. Man måste göra tre mål framåt och inte släppa in. Då går det till förlängning. Gör Real Madrid mål räcker det inte med att göra fyra mål (i och med bortamålsregeln) utan man måste göra fem mål. Åker man på två kassar i egen bur måste man göra sex mål. Fy fan, rent ut sagt!

Robert Lewandowski var avstängd första mötet men är tillbaka i kväll. Det krävs en prestation likt jag vet inte vad. Hela Borussia Dortmund måste fightas som Alex Gustafsson gjorde mot Jon Jones. Jag tror att de gör någon kasse framåt. Kanske till och med två. Men de förlorar matchen då antingen Ronaldo, Bale eller Benzema kontrar in några bollar. De behöver inte vinna men jag tror att de gör det av bara farten och att lägen som kommer att uppenbara sig till följd av tyskarnas tvingade offensiv passar Bale/Ronaldo så bra. BLGM var det snålodds på. Jag spelar 2/2, dvs att Real leder i halvtid och vinner matchen. Det får man 2.87 gånger pengarna på hos Ladbrokes.

Provar också mitt klassiska Unibet-spel som alltid går in 🙂 Det handlar om första målgörare.

Ronaldo = 4.40
Bale = 6.75
Benzema = 6.00

Skickar in en hundring på alla ovanstående och håller tummarna på att det är Bale som hänger första. Om du vill kan du ju måla på med ytterligare en hundring på Lewandowski som står i 6.00 gånger pengarna. Då gör du en vinst om oavsett om Ronaldo, Bale, Benzema eller Lewandowski gör mål först.

Lycka till!

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.