Speltips | Borussia Dortmund mot TSG Hoffenheim 7/4
Speltips

Borussia Dortmund mot TSG Hoffenheim

Fotboll
Spelmarknad:
Dortmund - Hoffenheim
Tips:
1 utan insläpp
Odds:
2.60
Spelstopp:
7 April 20.30
Spela här!

Spela på att Borussia Dortmund vinner utan insläpp hemma mot TSG Hoffenheim i Tyska Cupen. Betsafe ger 2.60 gånger pengarna på spelet.

Borussia Dortmund förlorade tråkigt nog med 0-1 hemma mot Bayern München. Lewandowski (så klart) fick skicka in målet och trots att Borussia Dortmund pressade på så blev det noll poäng. Reus var förbannat när både en och två gånger att kvittera men Neuer klarade hålla nollan. Bra intentioner fick vi i alla fall se och Borussia Dortmund är inte längre ett skadeskjutet gäng. Man har accepterat mardrömsstarten och försökt ta sig samman. Laget hade en trevlig vinstrush med fem vunna på sex matcher och klättrade snabbt i ligatabellen. Sedan kryssade man två matcher mot Hamburger SV och Köln. Därefter torskade man mot Juventus i Champions League. Det följdes upp med en seger borta mot Hannover och sedan blev det förlust senast mot Bayern. Så inte världens bästa facit om man räknar poäng, men Bayern och Juve är inga kassa lag och det är ingen skam att förlora mot dem. Att vissa Dortmund-fans förväntar sig att man ska vinna varje match är en annan sak. Den realistiska målsättningen måste nu vara spel i Europa League och man är sex poäng bakom den sista EL-platsen.

Jürgen Klopp gillar Tyska Cupen och det är titelchansen man har kvar i år och lägger all krut på. Nu ska man ta sig förbi TSG Hoffenheim. Jag tror man kommer klara det. TSG Hoffeheim klappade ihop hemma mot Borussia Monchengladbach senast i ligaspelet och förlorade med 1-4. Spelar Borussia Dortmund som man gjorde stundtals mot Bayern så vinner man detta. Jag litar på att Dortmund är dundertaggade att vinna Tyska Cupen och vinner tämligen komfortabelt mot TSG Hoffenheim ikväll. Jag spelar på hemmavinst utan insläpp till 2.60 gånger pengarna hos Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.