Speltips | Borussia Dortmund mot PAOK | Tippat
Speltips

Borussia Dortmund mot PAOK

Fotboll, Europa League
Spelmarknad:
Borussia Dortmund - PAOK
Tips:
Reus målskytt
Odds:
2.00
Spelstopp:
10 December 19:00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Borussia Dortmund ett par nummer större än PAOK som kommer få det svårt på bortaplan mot de offensiva tyskarna. Det kan nog bli en del mål i kväll.

Borussia Dortmund är redan vidare till slutspelet i Europa League men behöver få resultaten med sig i sista omgången för att bli gruppetta. Till att börja med måste man göra jobbet mot PAOK. Samtidigt måste Krasnodar tappa poäng mot Qabala. Om Krasnodar vinner sin match så kommer Borussia Dortmund bli grupptvåa oavsett hur det går mot PAOK.

Gör Reus första målet? 4.50 gånger pengarna hos Ladbrokes

Det är bättre att vinna en grupp än att komma tvåa och tvingas spela mot en gruppetta i åttondelen. Så jag förväntar mig att Borussia Dortmund går framåt och visar att det är klasskillnad mellan lagen och fixar tre poäng. Oddsen på raka ettan vittnar också om att det är överväldigande många som tror på Dortmund. Ladbrokes ger exempelvis 1.14 på hemmavinst. Ladbrokes har dock ett annat lockande odds – att Marco Reus gör en kasse. Du får 2.00 gånger pengarna på att Reus nätar hos Ladbrokes medan exempelvis Paddy Power och Bet 365 bara ger 1.53 respektive 1.73 på samma spel.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.