Speltips | Bolivia mot Peru | Copa America 26 juni
Speltips

Bolivia mot Peru

Fotboll
Spelmarknad:
Bolivia - Peru
Tips:
2
Odds:
1.90
Spelstopp:
26 June 01.30
Spela här!

Peru blev tvåa bakom Brasilien i grupp C och Bolivia tog sig förbi grupp A. Nu ska det spelas kvartsfinal i Copa America. Jag spelar på raka tvåan till 1.90 gånger pengarna hos Redbet.

Jag har inte sett mycket från Bolivia som imponerar, för att vara ärlig. Innan Copa America var det en massa stök kring laget också som ingen blev klok på. Inställda träningsmatcher, coacher som kom och gick på dagsbasis och en supertorsk mot Argentina innan Copa America drog igång. Det var nog rätt många som kände att Bolivia var svårgreppade inför mästerskapet. Och det har inte blivit mycket tydligare besked under turneringens gång. Man började med en mycket tam premiärmatch mot Mexiko (0-0) och avslutade med att bli helt upprullade av Chile (0-5). Matchen mot Ecuador där emellan var den roligaste. Man ledde som bekant med 3-0 i halvtid och gick med en hårsmån vidare efter att Ecuador kom tillbaka. Det känns fortfarande inte som man vet var man har det här bolivianska laget.

Peru var nära på att ta poäng mot Brasilien i sin premiärmatch, men Douglas Costa skickade in segermålet assisterad av Neymar i minut 90+2. Sedan vann man mot Venezuela (1-0) och spelade kryss mot Colombia (0-0). Det finns mer kvalitet i Peru även fast de har lite skadebekymmer nu. Men en som är (förmodligen) tillbaka från skada är Jefferson Farfán. Farfan är ett bra offensivt hot. Han öser inte in mål men assisterar till desto fler. Jag provar 2 hos Redbet till 1.90 gånger pengarna.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.