Dagens Speltips | Björklöven mot Mora IK | Hockeyallsvenskan
Speltips

Björklöven mot Mora IK

Hockey
Spelmarknad:
Björklöven - Mora
Tips:
1
Odds:
2.75
Spelstopp:
19 September 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips kommer från Umeå och Hockeyallsvenskan. Mora gästar Björklöven i vad som tros bli en väldigt öppen historia. Oddsen ligger väldigt jämnt. Vi får 2.75 på hemmavinst, 3.90 på oavgjort efter 60 minuter och 2.20 på bortavinst.

Personligen så tror jag att Björklöven har en väldigt bra chans här. Det är fredagsmatch hemma i T3 Center vilket bör betyda ett bra tryck på läktaren och Löven kommer att göra allt för att revanschera förlusten mot Vita Hästen senast. Oddset kommer från Unibet där de ger alla nya kunder en grym välkomstbonus värd 120 % av din första insättning. Totalt kan du få 1200 kronor i bonus vilket kan komma väl till pass veckan innan löning.

Björklöven förlorade visserligen stort mot Vita Hästen tidigare i veckan. Det ska dock sägas att de mötte en storspelande målvakt och en ruskigt effektiv offensiv. Björklöven vann faktiskt skotten i den matchen och bör ha petat in något eller några mål. Det finns alltså en hel del att bygga på och nu möter de ett lag som haft stora problem med sin effektivitet. Det här bör ge Björklöven en bra chans till att täta sin defensiv som har sett ut som ett durkslag i inledningen av säsongen. 11 insläppta på 3 matcher är riktigt dåligt och Björklöven bör ha jobbat hårt för att få bukt med defensiven i veckan.

Mora har som sagt varit väldigt ineffektiva. De har gjort fyra mål på 3 matcher och har fortfarande inte gjort mål i numerärt överläge. En stor anledning till det här bör vara det lagbygge som finns i Mora. Det känns som att de plockat in spelare på måfå och att det räckt med att de haft en någorlunda ok profil på eliteprospects.com. Det kommer ta tid för Mora att spela ihop sig och att det skulle lossna borta mot Björklöven efter 9 timmar i buss har jag väldigt svårt att tänka mig.

Visste ni att Lisa Miskovsky är ett stor fan av Björklöven? Ni kanske inte bryr er alls, men jag är otäckt förtjust i henne och ville ha en anledning till att posta en bild en och video med henne. Så skjut mig.

Screen Shot 2014-09-19 at 11.18.22

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.