Birmingham mot Leeds -
Speltips

Birmingham mot Leeds

Fotboll, Championship
Spelmarknad:
Birmingham - Leeds
Tips:
Leeds DNB
Odds:
1.71
Spelstopp:
3 March 20:45
Spela här!

Topplaget Leeds mot mittenlaget Birmingham. Det här ska gästerna vinna, men formen är inget vidare för Garry Monk och hans Leeds, men det är den å andra sidan inte för hemmalaget heller. Svårspelad match, men gästerna får förtroendet ändå.

Få dubbla bonusar hos Mobilbet här!

Leeds har gått lite trögt på sistone och har på sina fem senaste ligamatcher stått för två segrar, två förluster och en oavgjord historia. På bortaplan har de bara en seger på sina fem senaste och spelat två oavgjorda och förlorat två. Birmingham borta ska inte vara några problem för ett topplag som Leeds, men med nuvarande form så känns det onekligen som en oviss historia ändå.

Spelbolagen har gjort Leeds till en knapp favorit, och det med all rätt. En rak tvåa står i en bit över dubbelt och jag tror att det slutar så, men väljer att spela ”säkert” genom att klicka i Leeds-seger + DNB, vilket ger pengarna tillbaka om det skulle sluta oavgjort på St. Andrews’s ikväll.

Att hemmalaget vinner det här tror jag då visst inte. De har ingen stark säsong så här långt och resultaten varierar kraftigt. Birminghams fem senaste hemmamatcher har slutat med en seger, två oavgjorda och lika många förluster.

Ny torsk ikväll?

Leeds + DNB till 1,71 klickas i.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.