Dagens Speltips | BIK Karlskoga mot Karlskrona HK | 6e okt
Speltips

BIK Karlskoga mot Karlskrona HK

Hockey
Spelmarknad:
BIK - KHK
Tips:
BIK -1.5
Odds:
2.15
Spelstopp:
6 October 19.00
Spela här!

Dagens speltips hittar vi i Hockeyallsvenskan. Karlskrona HK gästar BIK Karlskoga och i mina ögon har hemmalaget en väldigt bra chans här. Lagen har visserligen inlett säsongen likvärdigt med fyra vinster, en oavgjord och fyra förluster. Den enda skillnaden är att Karlskrona knep extrapoängen i sin oavgjorda match. Även målskillnaden är identisk. Båda lagen har +3 efter nio matcher.

Trots den likvärdiga starten här har jag hemmalaget som ganska klara favoriter i kväll. BIK Karlskoga -1,5 (d v s vinna med två mål) betalar 2.15 vilket jag ser ett klart spelvärde i. Oddset kommer Från Expekt och om du inte har något konto där kan du rygga spelet helt riskfritt. Öppna bara ditt konto via den här länken och lägg ditt spel. Om du missar så får du tillbaka insatsen.

Med tanke på hur likvärdigt lagen har inlett säsongen kan det tyckas märkligt att jag är så pass övertygad om att BIK Karlskoga ska vara favoriter. Men i mina ögon är de ett bättre lag än Karlskrona. Karlskoga kontrollerar pucken på ett bättre sätt och de för sina matcher på ett sätt som KHK inte riktigt har lyckats med. BIK har dessutom haft lite problem med produktionen i powerplay. Det här är ett utmärkt läge att ändra på det och jag tror att de vinner det här med 4 – 1. Modern ishockey handlar väldigt mycket om puckinnehav och det kommer vi få se idag. BIK Karlskoga visar var skåpet ska stå.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.