Betis - Real Sociedad -
Speltips

Betis – Real Sociedad

Fotboll
Spelmarknad:
Betis - Sociedad
Tips:
x2 Sociedad
Odds:
1.73
Spelstopp:
10 January 20.30
Spela här!
Gör insättningar med Swish

Manchester City gjorde minst sagt jobbet igår och vann med hela 9-0! Jag räknar inte med sådana siffror idag, men här kommer ivarjefall ett spelförslag.

Utbudet är magert idag och insatserna får bli låga. Men det spelas tre matcher i den spanska cupen, och det är där som dagens spel får grävas fram. Dubbelmöten som gäller här, returer om en vecka.

Sociedad bytte tränare inför senaste ligamatchen borta mot Real Madrid. Och snacka om att Imanol Alguacil fick en flygande start vid spakarna. Sociedad vann med 2-0 och bröt där med en fyra matcher lång förlustsvit i ligan. Om JAG skulle vara Alguacil så skulle jag göra allt för att hålla i den vinnarkänslan som saknats så länge, och matcha ett starkt lag här för att ta med sig de positiva vindarna vidare i ligan.

Nu är ju inte jag Alguacil, utan bara en blekfet idiot med en dator. Men ändå, man kan väl få fantisera lite!

 

 

Hursomhelst. Jag tror det är större chans för Sociedad här än vad många oddssättare tror. Man föll visserligen borta mot Betis (0-1) i början på december, men det var en jämn historia + 3-4 av Betis-spelarna då nu saknas pga skador.

Något annat som kan tala för mindre rotation hos gästerna är att Sociedad spelar nästa match på måndag (Espanyol hemma) medan Betis får finfrämmande redan på söndag (Reald Madrid hemma).

Jag testar x2 till 1.73 på Svenska Spel. Skaffa konto + bonus här.

 

Spelbolag  då? Vilket/vilka ska man välja? Här är några som jag kan rekommendera. Bara att klicka och jämföra odds/utseende/bonusar/osv.

Bethard spelbolag

Betsson   

 

BB

Spela här!
Gör insättningar med Swish
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.