Speltips Besiktas mot Arsenal - Champions League kval 19/8
Speltips

Besiktas mot Arsenal

Sport
Spelmarknad:
Besiktas mot Arsenal
Tips:
Arsenal -1 AH
Odds:
1.80
Spelstopp:
19 August 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Det är Champions League-kval i full gång. Kvällarnas mest intressanta matcher är antingen Napoli mot Athletic Bilbao eller matchen som jag koncentrerar mig på i den här texten, Besiktas mot Arsenal.

Man måste tillstå att det var lite trögt i premiären för Arsenal. Men det blev tillslut tre poäng. Nu står man mot turkiska Besiktas. Den som minns förra året har säkert koll på att man mötte ett annat turkiskt lag i CL-kvalet, nämligen Fenerbahce. Där dominerade Arsenal och skickade hem turkarna med totalt 5-0. Besiktas håller sämre klass än Fenerbahce. De kom trea i ligan 2013/14 och många känner nog att det här ska bli en ganska trygg resa för Gunners.

Långe Yaya Sanogo hade nog sump i skorna i matchen mot Crystal Palace. Det var inget imponerande som kom ut från honom. Istället fick Aaron Ramsey kliva fram och avgöra. Kanske skänkte han med det målet lite skönt momentum till laget såhär i säsongsstarten. Tråkigt var att Gibbs fick kliva av och han kommer inte komma till spel mot Besiktas.

Arsenal lär spela mot Szczesny i mål med Debuchy, Chambers, Koscielny och Monreal framför honom. Mitten lär bli Wilshere, Arteta och Ramsey med Cazorla, Sanchez och Giroud högst upp i plan.

Besiktas har inte matchats i tävlingssammanhang efter förra säsongen i och med att turkiska ligan inte startat ännu. Så vem vet hur bra form de är i. Notera att en gammal respekterad PL-målskytt tagits in i Demba Ba.

Arsenal ska vinna det här. Man har ett mycket bättre lag och kan hålla ett tempo som Besiktas inte ska kunna hinna med. Jag spelar Arsenal -1 (Asian Handicap) hos Ladbrokes till 1.80 gånger pengarna.

oliviergiroud_besiktasJa du, Olivier Giroud. Här på Vodafone Arena behöver du ett bra resultat med dig hem till London. 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.