Speltips | Benfica mot Zenit St.Petersburg CL 16/2 | Tippat
Speltips

Benfica mot Zenit St. Petersburg

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Benfica - St. Petersburg
Tips:
2
Odds:
4.42
Spelstopp:
16 February 20:45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Sänds klockan 20:45 på Viasat Fotboll

Hemmastarka Benfica ska spela mot Zenit St. Petersburg i kvällens andra Champions League-match. Ryssarna har dock visat sig vara väldigt jobbiga att möta för Benfica.

Benfica är väldigt starka hemma. Det är rätt intressant att se att under året 2015 samt innevarande år har man bara förlorat på hemmaplan mot Paris Saint-Germain, Sporting CP, Atlético Madrid och Porto. Det är bara topplag som tar tre poäng där. Benfica kryssade en gång mot Porto på hemmaplan under nämnda period. Resten har varit vinster. Det är så klart imponerande, men det är bara att konstatera att man har lätt för svagt motstånd och att man får det svårare när det vankas Champions League och tuffare motstånd. Zenit St. Petersburg är inte det allra tuffaste motståndet som man kan lottas mot, men de kan helt klart ställa till det i kväll tror jag. Sedan ska man alltid komma ihåg att det är svårt att analysera de ryska lagen vi den här tiden på året eftersom tävlingsmatcherna lyser med sin frånvaro i det kalla Ryssland.

Sett över två matcher så tror jag att det är fördel Zenit. Främst med tanke på att det är en mardröm att åka till Ryssland och spela fotboll för framför allt de Sydeuropeiska lagen. Kollar man på Zenits hemmafacit i CL de senaste tio matcherna så har man en rad på 6-2-2. Men man har också fördel i inbördes statistik mot Benfica. Borta i Champions League 16 september 2014 vann man mot Zenit med 0-2, och hemma i returen 26 november vann man med 1-0. Man kanske helt enkelt är lite starkare än vad Benfica är. Jag trotsar Benficas fina hemmastatistik och spelar på att Zenit tvålar dit portugiserna på Estádio da Luz igen till 4.42 gånger pengarna. Odds från Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.