Speltips | Belgien mot Island |  Träningslandskamp
Speltips

Belgien mot Island

Fotboll
Spelmarknad:
Belgien - Island
Tips:
2
Odds:
9.00
Spelstopp:
12 November 20.45
Spela här!

Det är massvis av träningsmatcher i kväll och Lasse Lagerbäcks Island möter Belgien som uppladdning för deras bortamatch mot Tjeckien på Söndag. Vi får 9.00 gånger pengarna på Island här och trots att det är både bortaplan och träningsmatch så är det alldeles för bra för att tacka nej till.

Island har blivit extremt bra under Lagerbäcks ledning. De är obesegradei EM-kvalet och har fortfarande inte släppt in något mål där. De är solida defensivt och väldigt bra på att ställa om spelet när de erövrar bollen. Belgien är som vi alla vet ett av Europas mest spännande lag. De har en av världens två bästa målvakter och offensiv talang i överflöd. Belgien är befogade favoriter här men till nio gånger måste jag spela på laget som har en av världens fem bästa tränare.

Vem som är världens bästa tränare är naturligtvis en väldigt svår frågeställning.Men i mina ögon finns det inga frågetecken kring Kung Lagerbäck. Han är världsklass och alla på fotbollförbundet borde få sparken efter att han fick lämna posten som förbundskapten för Sverige.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.