Speltips Bayern München Real Madrid - Champions League 29/4
Speltips

Bayern München – Real Madrid

Sport
Spelmarknad:
Bayern München - Real Madrid
Tips:
1 avancemang
Odds:
2.30
Spelstopp:
29 April 20.45
Spela här!

Bayern München kan kanske ha hittat tillbaka till formen. De avverkade Bremen med besked och spelet stämde. Jag tänker spela på att Bayern München slår ut Real Madrid och avancerar till final till oddset 2.30 hos Betsafe.

I första mötet höll Bayern extremt mycket boll. Efter matchen fick Guardiola tung kritik för förlusten med 0-1 och ineffektiviteten som laget visade upp. Jag tror att matchbilden kommer vara ganska likartad, fast ännu värre. Bayern kommer hålla boll och Real kommer försvara och ligga på kontringar.

Det finns i synnerhet två väsentliga skillnader inför kvällens retur. Den ena är att Ronaldo och Bale förmodligen kommer att starta båda två. Den andra är att Bayern München måste göra mål och inte kan vara lika tålmodiga med bollen. Jag känner att Bayerns klara besked mot Bremen visar på att de kan göra jobbet den här gången även fast Reals fantastiska offensiva trio mycket väl kan producera något mål även på Allianz Arena. Jag hoppas lite på Real men jag kan inte låta bli att tycka om 2.30 på att Bayern avancerar.

Bayern Münchens förmodade elva:
Neuer
Lahm – Boateng – Dante – Alaba
Martinez – Schweinsteiger – Robben – Kroos – Ribéry
Mandzukic

Real Madrid förmodade elva:
Casillias
Carvajal – Pepe – Ramos – Coentrao
Di Maria – Xabi Alonso – Modric
Bale – Benzema – C Ronaldo

 

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.