Speltips | Bayern München mot FC Porto | 21/4 CL
Speltips

Bayern München mot Porto

Fotboll
Spelmarknad:
Bayern - Porto
Tips:
Bayern >64,5 %
Odds:
2.10
Spelstopp:
21 April 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Spela på att Bayern München har över 64,5 % av bollinnehavet i kvällens måstematch mot FC Porto. Unibet ger 2.10 gånger pengarna på spelet.

Det stämmer att Bayern München har en massa skador att dras med och att det inte är samma Bayern München som vanligt som ska spela i kväll mot Porto i Champions League. Men att Bayern håller i bollen mer än 64,5 % av tiden håller jag ändå som mycket troligt. På bortaplan då man föll med 3-1 var man inte långt från att ha bollen så mycket. Nu hemma i returen när Porto ska försvara för kung och fosterland känns det givet att Guardiolas gäng kommer att ha väldigt, väldigt mycket boll.

Det är inte så mycket att snacka om. Guardiola är Guardiola. Alla hans gäng han någonsin tränat passar omkring och håller i bollen i långa perioder. Sedan spelar Bayern München på hemmaplan och kommer knappast att ge initiativet till Porto. Och även om Bayern av någon sjuk anledning skulle ge initiativet till Porto så vill Porto inte ha det! Porto vill ligga tätt i försvaret, döda tid och kanske explodera med en kontring. Mest av allt vill man rensa bort bollen och hålla Bayern på stången och nollan så länge som möjligt. Jag ser inget annat scenario än att Bayern München spelar som förväntat och får leta lägen i ett tight och förmodligen ganska hårt spelande Porto. 2.10 hos Unibet på att Bayern München står för över 64,5 % av bollinnehavet känns kalas.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.