Speltips | Bayern München mot Olympiakos Champions League
Speltips

Bayern München mot Olympiakos

Fotboll
Spelmarknad:
Bayern München - Olympiakos
Tips:
1 utan insläpp
Odds:
1.88
Spelstopp:
24 November 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Vinstmaskinen Bayern München ska spela hemma mot Olympiakos i kvällens Champions League. Det är svårt att motivera ett spel som går emot tyskarna och Pep Guardiola. 

Stort favorittryck på hemmalaget så klart. Jag spelar på hemmavinst utan insläpp till 1.88 gånger pengarna hos Unibet. Jämför med raka ettan som bara ger 1.14 gånger pengarna.

Gör Lewandowski första målet? 3.90 gånger pengarna hos Unibet

Jag kollade på en sammanställning för antal skott på mål som Bayern München släppt till mot det egna målet i säsongens Bundesliga. På 13 matcher har man släppt till endast 23 skott på mål. Det är 1.77 skott på mål per match. På dessa 23 försök har man dessutom bara släppt in fem mål.

Olympiakos lyckades göra tre mål på bortaplan mot Arsenal. Det ska man ha all beröm för, men Bayern München är uppenbarligen av en annan kaliber en vad Arsenal är. Matchen på Allianz Arena som slutade 5-1 till tyskarna vittnar ju om det. Matchen på Emirates Stadium var lite av en plump i protokollet. Bayern spelade bra, men Arsenal hade en superdag och satte sina lägen.

Jag tror att det blir för tufft för Olympiakos i kväll som kommer få se Bayern med ett massivt bollinnehav precis så som de nästan alltid har. Förra mötet mellan Bayern München och Olympiakos blev inte heller någon munter historia för grekerna som torskade med 0-3 på hemmaplan. Så mycket talar för att det blir ett liknande resultat i kvällens match. Jag tror inte Olympiakos har mycket att hämta här utan degar in på hemmavinst utan insläpp.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.