Speltips | Bayern München mot Juventus | 16/3 Champions League
Speltips

Bayern München mot Juventus

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Bayern München - Juventus
Tips:
BLGM
Odds:
2.08
Spelstopp:
16 March 20:45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Sänds 20:45 på Viasat Fotboll

Åttondelsfinalerna i Champions League är snart till ända när kvällens omgång ska spelas. Bayern München har fördel att ta sig förbi Juventus till kvartsfinalerna.

Bayern München lyckades spela 2-2 borta mot Juventus i första mötet. Man hade 0-2 efter mål av Müller och Robben, men tappade till oavgjort när Dybala och Sturaro skickade in varsin kasse under sista halvtimmen.

2-2 borta mot Juventus är ett mycket bra resultat för Bayern München att ta med sig hem till kvällens returmöte. Vid seger är man naturligtvis vidare, men även vid 0-0 eller 1-1. Så det är klar fördel för tyskarna.

Skador gäckar båda lagen

Skadeproblem råder också i Juventus vilket ytterligare talar för Bayern. Varken Chiellini, Marchisio eller Dybala är med i matchtruppen. Mario Mandzukic är tveksam. Så tunga avbräck både defensivt och offensivt.

För Bayerns del får vi räkna bort Jêrôme Boateng, Javi Martínez och Holger Badstuber. Men Bayern München har gott om gubbar att täcka upp oavsett vem som är skadad.

Prova båda lagen gör mål

Om inte Dybala eller Mandzukic kommer spela, vem ska då göra målen? Jag har alltid gillat Morata och litar på honom i kväll. Eller Simone Zaza. Någon måste ju göra mål för annars är det slut på cupspelet. Så jag väntar mig att Juventus gör tappra försök framåt. Det kommer samtidigt öppna för Bayern och deras dödliga offensiv är svår att stå emot under 90 minuter på Allianz Arena. Båda lagen gör mål till 2.08 spelas. Du hittar oddset hos Unibet.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.