Speltips | Bayern München mot Darmstadt i DFB Pokal | Tippat
Speltips

Bayern München mot Darmstadt

Fotboll, DFB Pokal
Spelmarknad:
Bayern München - Darmstadt
Tips:
1 båda HL
Odds:
1.73
Spelstopp:
15 December 20:30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är naturligtvis högt favorittryck på Bayern München. Man får inte mycket pengar tillbaka på raka ettan i kvällens match på Allianz Arena i DFB Pokal mot Darmstadt. Men det kan ändå finnas värde att backa storklubben. 

Det är tredje rundan av DFB Pokal och kvällens match hemma mot Darmstadt ska bara vara en formalitet för den tyska superklubben. Darmstadt är nykomlingar i Bundesliga men har lyckats skramla ihop 18 poäng vilket är mer än godkänt. Ambitionen för alla nykomlingar brukar ju vara att hänga kvar och så långt ser det ju fint ut. Säsongen är dock lång och jag håller det som sannolikt att man går in i en torrperiod förr eller senare och får slåss med näbbar och klor på tabellens nedre halva.

Gör Lewandowski första målet? 3.85 gånger pengarna hos Unibet

Pep Guardiola har en historia av att ta alla matcher på stort allvar och han brukar ju gärna kamma hem 3-4 troféer per säsong. Och det sjuka är nästan att om man “bara” skulle vinna Bundesliga säsongen 2014/15 så lär man se tillbaka på säsongen som halvt misslyckad. Helt skevt så klart, men Bayern är en sådan stormakt inom Europeisk fotboll att man behöver cupen och allra helst Champions League för att vara riktigt nöjda.

De fem senaste matcherna har gett fem med poäng för bortalaget. Två oavgjorda, två torsk och en vinst. Senast åkte man på en rejäl känga rätt i tinningen när man förlorade med 0-4 på hemmaplan mot Hertha BSC. Bayern München har å sin sida fyra vinster och en torsk på sina senaste fem.

Jag ser inget annat än att Bayern München tar en trygg seger här. På de senaste 20 matcherna i DFB Pokal har man vunnit 18. Så det är ju inte så att man sticker ut hakan. Jag provar att Bayern München vinner båda halvlekarna vilket ger 1.73 gånger pengarna hos Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.