Speltips | Bayern München mot Barcelona 12/5 Champions L
Speltips

Bayern München mot Barcelona

Fotboll
Spelmarknad:
Bayern - Barca
Tips:
BLGM >2.5
Odds:
1.75
Spelstopp:
12 May 20.45
Spela här!

Spela på att båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen till 1.75 gånger pengarna hos William Hill.

Jag kan aldrig avhålla mig från Champions League även om det ser ganska klart ut hur det här ska sluta. De flesta väntar sig att Barcelona spelar av matchen och går vidare till finalen utan alltför många svettdroppar till spillo. Men man vet ju aldrig. Sådana här lägen är upplagda för historiska matcher. Kanske kan Bayern München gå på knock och tråckla sig vidare. Det är mycket osannolikt men alla Bayern-fans kan ju åtminstone sätta en liten slant på att de går vidare till 15 gånger pengarna som William Hill erbjuder.

Det troliga är dock att det inte blir någon särskild nagelbitare för Barcelona. Vi har ett Barcelona som är väldigt bra på att döda tid om så behövs och de är som bekant rätt vassa framåt. Ett mål framåt innebär att Bayern måste göra fem. Så då är det ridå på en gång. Det är inte lätt för något lag att spela fotboll när man har dessa förutsättningar emot sig. Inte ens för Bayern München. Sedan har man också fyra raka torsk i bagaget och det händer inte varje gång. Man förlorade på straffar i cupen mot Borussia Dortmund, i ligan mot Leverkusen, i CL mot Barcelona och så nu senast mot Augsburg.

Arjen Robben, Franck Ribéry och David Alaba är alltjämt borta och det här blir supertufft för Bayern, minst sagt. Men man är fortfarande Bayern München och man kommer inte klappa ihop som ett korthus. Jag tror man satsar på den lilla chans man har och försöker forcera in ett tidigt mål. Jag tror dock att firma Suarez, Neymar och Messi fixar fram minst ett mål själva vilket betyder att Bayern måste lägga in aldrig skådad offensiv växel. Det kanske kan bli rätt kul ändå. Jag spelar i alla fall att båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen till 1.75 gånger pengarna. Oddset är från William Hill.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.