Dagens speltips | Bayern München mot Barcelona |
Speltips

Bayern München mot Barcelona

Fotboll
Spelmarknad:
B. München - Barcelona
Tips:
Ö 3.5
Odds:
2.45
Spelstopp:
12 May 20.45
Spela här!

Barcelona är en match från sin första Champions League-final sedan de förnedrade Manchester United på ett sätt som hade fått Ron Jeremy att rodna. De har med sig 3 – 0 från första mötet och kvällens match och det ser onekligen bra ut för spanjorerna.

Bayern München måste gå framåt och det är högst troligt att vi får se mål på Allianz Arena idag. Över 3.5 mål i matchen betalar 2.45 och det är helt klart bra nog för att vara dagens speltips. Oddset kommer från Mobilbet och om du inte har något konto kan du rygga spelet med en gratis hundring. Rygga spelet helt riskfritt här.

Lionel Messi visade att han är världens bästa fotbollsspelare i den första semifinalen. Dvärgen från Rosario gjorde två mål och det är oklart om Jerome Boatengs fotleder har hunnit läka än. Bayern München kommer att pressa som galningar idag. De kommer att jaga alla bollar, gå in hårt i duellerna och försöka springa sönder Barcelona. Mot alla andra lag i världen så är det här en bra idé, men känsla är att Barcelona rullar bort deras press ganska enkelt.

Det här blir en öppen matchbild och fyra mål borde vara ganska långt ifrån en omöjlighet så 2.45 gånger pengarna är bra.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.