Dagens speltips | Bayern München mot Atletico Madrid | CL
Speltips

Bayern München mot Atletico Madrid

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Bay München - Atl. Madrid
Tips:
Under 2.5
Odds:
1.68
Spelstopp:
3 May 20:45
Spela här!

Bayern München och Atletico Madrid ska göra upp om den första finalplatsen i Champions League. Atletico har ett bra läge och om det är något lag som kan täta mot Bayern är det spanjorerna. Under 2.5 mål betalar 1.68 hos Mobilbet och det känns som ett bra spel.

Kolla in Mobilbet här och få dubbla oddsbonusar här!

Atletico Madrid imponerade i första matchen och fick med sig en viktig seger. Diego Simeone gör ett alldeles lysande jobb nere i den spanska huvudstaden och känslan är att de slår ut Bayern München i kväll. Atletico har släppt in 20 mål på 47 matcher i ligan och Champions Leauge. Smaka på den siffran. 20 insläppta på 47 matcher. Någonstans sitter Drillo Olsen, Lasse Lagerbäck och José Mourinho och tar på sig själva till bilder Diego Simeone.

Jag ser inte hur Bayern München skulle kunna komma ut med någonting som överraskar Atletico Madrid. Spanjorerna får dessutom tillbaka Diego Godín och jag tror de kan hålla fortet här väldigt ofta.

Oddset är inte jättekul, men jag tror det finns värde i underspelet. Bayern München vinner med 1 – 0 och Atletico går vidare efter straffar.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.