Dagens speltips | Bayern München mot Arsenal | Champions Leauge
Speltips

Bayern Munchen mot Arsenal

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
B. München - Arsenal
Tips:
Lewandowski gör mål
Odds:
1.85
Spelstopp:
15 February 20:45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Champions League rullar vidare och ikväll är det dags för en ny toppmatch, eller vad sägs om Bayern München – Arsenal på Allianz Arena?

Spela på Champions Leauge hos Nordicbet med en ny bonus här!

Vi börjar med att ta en titt på Arsenal:
Deras form svajar en del, stundtals ser det ut som det gamla vanliga Arsenal som man är van vid, men sen kommer de in i perioder som man inte alls känner igen.
Senaste matchen i ligan spelades hemma mot bottenlaget Hull, då vann Arsenal med 2-0, men innan åkte man på stryk borta mot Chelsea med 3-1 och som om inte det vore nog så föll de även på hemmaplan mot Watford med 2-1.

Just nu är det svårt att säga vart Arsenal befinner sig rent formmässigt.
De blandar och ger så att Bayern är favoriter råder det inga tveksamheter kring.

Bayern då, hur mår de egentligen?
Det som den tyska storklubben har presterat på sistone skrämmer inga toppklubbar i Europa precis. Deras spel har verkligen inte varit stabilt och det har gått trögt på många sätt samtidigt. Trots en svajig form och ett mediokert spel så är spelarmaterialet så pass bra att Bayern plockar poäng efter poäng ändå.
Fyra vinter på de fem senaste, men det är inte lika övertygande segrar som vi är vana vid och kritiken mot laget har vuxit sakta men säkert.

Senast de här lagen stötte på varandra i Champions League var 2015, då vann Bayern med 5-1 och Robert Lewandowski öppnade målskyttet redan i den 10’e matchminuten. Jag tror att samma Lewandowski står för ett mål ikväll och spelar honom som målskytt till 1,85.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.