Speltips | Bayer Leverkusen mot Atletico Madrid | Champions League
Speltips

Bayer Leverkusen mot Atletico Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Bayer Leverkusen - Atletico Madrid
Tips:
2
Odds:
2.65
Spelstopp:
25 February 20.45
Spela här!
Ingen sportbonus

Champions League fortsätter i kväll och jag kollar nog på Bayer Leverkusen mot Atletico Madrid. Vi får 2.37 gånger insatsen på Atletico Madrid och jag kan inte tänka mig att Bayer Leverkusen har något att hämta här. Oddset kommer från bet365.com och om du tar rygg på spelet och öppnar ett nytt konto kan du få en välkomstbonus värd 1000 kronor.

Bayer Leverkusen ligger bara sexa i Bundesliga och de har ett stort antal spelare som är borta eller tveksamma inför kvällens match. De har dessutom haft problem med att vinna på hemmaplan och nu möter de ett mycket bättre lag än vad de är vana vid. Bayer Leverkusen hade tur i grupplottningen och jag kan inte tänka mig att de hade avancerat från någon annan grupp än den som de faktiskt hamnade i.

Atletico Madrid ligger tre i La Liga och de körde över Real Madrid fullständigt för någon vecka sedan. De är ett av Europas bästa lag och trots att de saknar Koke inför kvällens match så tror jag att de har en riktigt bra chans ikväll. De är visserligen mycket bättre på hemmaplan men jag har en känsla av att de kommer vilja göra åtminstone ett mål framåt i kväll och jag tror att det räcker långt. Diego Simones grabbar kommer att kontrollera matchen och jag tror de vinner utan att släppa in mål.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.