Speltips | Basel mot Real Madrid Champions League 26/11
Speltips

Basel mot Real Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Basel - Real
Tips:
2/2
Odds:
1.90
Spelstopp:
26 November 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att Real Madrid leder i halvtid och vinner mot Basel i kvällens Champions League till 1.90 gånger pengarna hos Ladbrokes.

Real Madrid är så klara som de kan bli. Full pott efter fyra omgångar gör att de står på 12 poäng och kommer att vinna gruppen även om de skulle torska de två avslutande gruppspelsmatcherna. Detta såvida inte Basel spottar in 15 mål och går om spanjorerna i målskillnad. Men det lär knappast hända.

Basel har mycket att spela för hemma. Förlust ikväll innebär att det förmodligen kommer bli en rysare i sista omgången mot Liverpool borta på Anfield. En poäng mot Real Madrid ikväll skulle vara värt guld för Basel. Och det är verkligen inget fel på formen i det schweiziska gänget. På sina fem senaste spelade matcherna har man fem vinster och en målskillnad på 16-1.

Jag tror att Real Madrid ställer upp med Casillas bakom Marcelo, Ramos, Varane och Arbeloa. Kanske får Coentrao chansen istället för Marcelo. Sedan har vi Isco, Kroos och Rodriguez bakom Ronaldo, Bale och Benzema. Kommer Real Madrid ställa upp såhär starkt? Ja, det tror jag. Ancelotti sa att han skulle spela Benzema, Bale och Ronaldo. Modric och Pepe är för övrigt skadade.

Basel har bra form i ligan, men det är en helt annan femma att spela mot Los Blancos. Real är för bra för Basel även om de bara skulle gå på 75 %. Jag kanske skulle sagt annat i inledningen av säsongen då det inte klaffade alls så bra på mitten som det gör nu. Just nu klaffar det minst sagt förbannat bra och Reals gubbar är framför allt för bra offensivt för att Basel ska kunna stå emot.

Ronaldo vill göra mål och ta över all time scoring list från Leo Messi i Champions League. Han gjorde ju tre baljor igår och gick upp som etta med 74 gjorda mål i turneringen. Raúl står på 71 och sedan har vi Ronaldo på 70. Du får dock bara 1.55 på att Ronaldo gör mål ikväll och det kan jag tycka är i snålaste laget. Men att Real leder i halvtid och vinner matchen till 1.90 spelas. Odds från Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.