Speltips | Barcelona mot Real Madrid el clasico 3/11
Speltips

Barcelona mot Real Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Barcelona - Real Madrid
Tips:
2, DNB
Odds:
3.00
Spelstopp:
3 December 16:15
Spela här!
Viasat Sport Premium

Jag spelar Real Madrid med draw no bet (pengarna tillbaka vid oavgjort) hos William Hill till 3.00 gånger pengarna. Jag tror att det är bra värde i det. Barcelona har det motigt. Spelet stämmer inte som det ska och det är också en hel del stolpe ut för dem. Tvärtom är det i Real Madrid.

Det är dags för el clasico igen och självfallet har man redan börjat ladda. Det blir ingen alkohol förutom årets glögg med smak kråkbär (rekommenderas) den här helgen för min del. Nej alla utgångs-pengar ska sparas för att läggas på den här matchen.

Kris vid kryss

Mourinho sa en gång efter han lämnat Real Madrid att så fort han kryssat en match så fick hela klubbledningen krupp och media började direkt tala om en begynnande kris. Han menade att om man är manager för Barcelona eller Real Madrid så är det vardagen som man får leva med. Det spanska känslolivet och sättet att uttrycka sig är väl en aning mer uppskruvat än vad vi är vana vid i Sverige. Men samtidigt ligger det en del i det. Både Barcelona och Real Madrid måste vinna alla “enkla” matcher. Annars går ligan förlorad fort. Det är 25 omgångar och potentiellt sett 75 poäng som kan kammas hem innan ligan slutar i vår. Men Barca är just nu sex poäng bakom och ses som substantiella underdogs gentemot Real Madrid i titelracet. Man har kryssat två ligamatcher i rad och det känns nästan som en liten kris i det katalanska lägret.

Spelar på trenden

Jag gillar att spela på trender och motiverar det här spelet på just en sådan. Spelet flyter inte lika harmoniskt som det brukar i Barcelona medan Real Madrid ångar på som ett trimmat lok. Senaste man torskade en match var mot PSG sent i juli i International Champions Cup. Dessförinnan led man senast en torsk borta mot Wolfsburg i Champions League i en match där man inte var piskade att ta poäng.

I färskt minne har Real Madrid sex raka vinster medan Barcelona på samma antal matcher har torskat en, spelat lika tre och vunnit två.

Iniesta är saknad

Real Madrid har Kroos och Bale borta vilket är allt annat än bra. Men Barcelona ser ut att lida mycket mer av att inte ha Andres Iniesta tillgänglig. Det finns så klart en förbannad massa kvalitet i Barcelona som kan knocka vilket motståndare som helst – med eller utan Iniesta. Jag tror dock på att ett supermotiverat Real Madrid med momentum uppe har en solid chans att vinna på Camp Nou. Garderingsspelet bortavinst med draw no bet till 3.00 gånger pengarna spelas hos William Hill.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.