Speltips | Barcelona mot PSG 10/12 Champions League
Speltips

Barcelona mot PSG

Fotboll
Spelmarknad:
Barca - PSG
Tips:
1 BLGM
Odds:
2.80
Spelstopp:
10 December 20.45
Spela här!

Spela på att Barcelona vinner och att båda lagen gör mål i matchen mellan Barca – PSG. William Hill ger 2.80 på spelet.

Jag tror att Barcelona tar en trepoängare ikväll. Samtidigt så är Paris Saint-Germain ett gäng som är så svåra att bedöma och ingen ska bli superförvånad om de stör Barca i kväll. De spelar i en korpliga med superstjärnor i truppen. Uddamålssegrar mot dassgäng och 7 oavgjorda på 17 matcher i ligaspelet gör att man svävar lite i ovisshet när det kommer till Champions League. När PSG-stjärnorna kammar till sig i Champions League är det en annan femma vilket gör att de är svårtippade. Fenomenet är inte unikt för PSG, utan många stora spelare genom alla tider har ofta visat sig ha svårt att tända till mot sämre motstånd eller i matcher där kniven inte var riktad mot strupen. Zinedine Zidane är mitt främsta exempel. Han kunde se så sjukt ointresserad ut i ligan och ge sken av att vara ur form. Sedan blev det Champions League eller VM-slutspel. Då vaknade ZZ och började dominera. Jag tror på Barca hemma mot PSG men kikade ändå på garderingsspel eftersom fransmännen kanske bestämmer sig för att visa klass ikväll. Jag var därför sugen på att spela X hemma inget spel. Men jag kom fram till att oddsen är väl snålt där. Jag spelar istället att Barcelona vinner och att båda lagen gör mål i matchen. Jag tror nämligen att PSG kommer hota Barcas bur och Ibra himself kan lätt skicka in en kasse. Men Messi-Neymar-Suarez och company lär dra det längsta strået på Camp Nou och 2.80 på Barca-seger och BLGM spelas.

Barcelona är inte desperata att vinna även fast en gruppseger vore allra bäst. För att vinna gruppen behöver de vinna i kväll. För Paris Saint-Germain räcker oavgjort för att komma etta i gruppen. Så matchbilden att vänta är att Barca håller mycket boll och lär försöka testa Sirigu fort. Det skulle ju vara bra om de fick en tidig kasse.

Jag tror att Barcelona formerar sin fyrbackslinje med Adriano-Piqué-Mathieu-Alba. Jämför med Suarez-Messi-Neymar där framme så kan vi ju konstatera att det är ett framtungt bygge. Lavezzi, Pastore, Cavani och inte minst Ibrahimovic kommer hemmalaget få bekymmer med. PSG lär ha bra chanser att göra mål tror jag. PSG i sin tur lär ha Aurier-Silva-Luiz-Maxwell i sin fyrbackslinje och får med tanke på stjärntrion i hemmalaget givetvis en förbannat svår uppgift att handskas med. Man gör nog ett bra jobb men det ska mycket till för att det ska räcka. Spela på 1 BLGM hos William Hill till 2.80.

För fler speltips kan du besöka spelbloggare.se.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.