Speltips | Barcelona mot PSG | Champions League
Speltips

Barcelona mot PSG

Fotboll
Spelmarknad:
Barca - PSG
Tips:
Mål i båda halvlekar
Odds:
1.76
Spelstopp:
21 April 20.45
Spela här!

I kväll bjuds vi på den andra kvartsfinalen mellan Barcelona och PSG. Spanjorerna kopplade ett rejält grepp om avancemanget förra veckan när de vann med 3 – 1 på bortaplan. Barcelona har varit oerhört bra den här säsongen. De fick Manchester City att se ut som Grunden BOIS och de krossade PSG förra veckan. Jag kan inte tänka mig att de slår av på takten och spelar på att Barcelona gör mål i båda halvlekarna.

Vårt spel betalar 1.76 hos betsafe.com och med tanke på hur pass offensiva PSG måste vara så kommer Barcelona kunna rulla sig fram till många enkla avslut. 1.76 bör vara spelvärt.

Just nu är Barcelona ett av de bästa fotbollslag jag någonsin har sett. Jag tycker att de har ett högra bolltempo än tidigare och när de plockade in Luis Suarez fick de ytterligare en dimension i spelet. För mig är det inga tvivel om att Barcelona bör vara stora favoriter till att få lyfta bucklan senare i vår. PSG har fortfarande en bitr kvar till den absoluta europatoppen. De behöver framförallt stärka sitt försvar, som dessutom saknar Thiago Silva idag. PSG kan mycket väl göra ett mål, men de kommer släppa in åtminstone tre om ni frågar mig. Och det har ni ju gjort.

Barcelona vinner med 4 – 2. Dubbla mål från Suarez.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.