Speltips | Barcelona mot Manchester City 18/3 Champions L
Speltips

Barcelona mot Manchester City

Fotboll
Spelmarknad:
Barca - City
Tips:
Barca >58.5%
Odds:
1.90
Spelstopp:
18 March 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Spela på att Barcelona har ett totalt bollinnehav på över 58.5 % i kvällens match mot Manchester City. Unibet ger 1.90 på spelet.

Barcelona vann första mötet borta på Emirates Stadium med 1-2. Ikväll ser jag en matchbild framför mig där Barcelona kontrollerar bollen och City jagar. Ungefär som första mötet fast ännu större spelövertag för Barca.

Barcelona är i fin form och kommer ta hem det här. Man har dominerat alla matcher man spelat den senaste tiden samtidigt som City sett bedrövliga ut. Torsk mot Burnley i helgen var inte precis vad de behövde för självförtroendet. Jag tror knappast att man förlorade den matchen för att man hade ögonen på den här. Man är helt enkelt i kass form och var ett sämre lag en Burnley i lördags.

Det är inte världens roligaste att spela på raka ettan som ger dryga 1.38-1.40 gånger pengarna även fast jag bara ser hemmaseger som ett troligt scenario. Om inte hemmaseger så är i alla fall avancemang för spanjorerna ganska säkert och det är ett spel som man knappt får tillbaka pengarna på. Men innehavsspelet tycker jag låter intressant och nyckeln till bollinnehav ligger på mittfältet.

Eftersom City inte hade något att sätta emot på mittfältet förra matchen kan Pellegrini kanske spela med fem gubbar på mitten. Yaya Touré, den gamla Barca-liraren, förväntas dra det största lasset. Jag tror dock inte att det kommer hjälpa City hur de än formerar sitt mittfält. Man kommer förlora mittfältet mot Barcelona i alla fall. Jag tror att Barcelona kommer passa några hundra passningar fler än Manchester City och förmodligen hitta fram till Messi och Neymar som engelsmännen hade desperat svårt att avväpna i första mötet. Om Suarez är på hugget igen kan det bli uppgivet och väldigt ensidigt. Enligt mig pekar det mesta på ett stort spelövertag och därmed bollinnehav för Barcelona. Spela på att hemmalaget har över 58.5 % i innehav till 1.90 hos Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.