Dagens speltips | Barcelona mot Juventus | Champions League
Speltips

Barcelona mot Juventus

Fotboll
Spelmarknad:
Barcelona - Juventus
Tips:
Olika
Odds:
Olika
Spelstopp:
6 June 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Damlandslaget får ursäkta* men årets största fotbollsmatch avgörs på nationaldagen i Berlin. Det är final i Champions League och antingen kommer världens bästa fotbollsspelare få lyfta pokalen eller så får världens coolaste fotbollsspelare lyfta den. Personligen hoppas jag på Juventus. Den gamla damen har ett fantastisk lag med Buffon, Pogba, Pirlo och Tevez i spetsen. Det är inte alls samma rockfaktor över Barcelona även om de blev lite roligare när de plockade in Luis Suarez. Ska vi vara lite realistiska så finns det en överhängande risk att Barcelona vinner det här. Frågan är bara hur stor chansen är? Juventus har varit väldigt bra den här säsongen och jag kan inte tänka mig att det är mer än 65 % vinstchans för Barcelona. Det är en match och det kan mycket väl vara så att Gigi Buffon kastat in 200 loppor på att han håller nollan hos någon lokal bookmaker nere i Turin. Skulle den teorin stämma så får till och med Leo Messi svårt att göra mål på den majestätiska målvakten.

Just nu ligger oddsen på Barcelona kring 1.60 och det är väl ganska exakt där de bör ligga. Personligen tycker jag dock att värdet är större på Juventus. Vi får 6 gånger pengarna på Juventus och de borde väl ha runt 20 – 20 % chans att sno åt sig den här matchen på ordinarie speltid? Jag klandrar ingen som väljer att lägga vinnarspel. Båda spelen är helt okej, men om jag hade lagt ett spel så hade jag testat den här kampanjen hos Ladbrokes. De harr boostat oddset på Barcelona och du får 7.00 gånger pengarna på att de vinner under ordinarie tid. Alla vinster utöver det ordinarie oddset betalas visserligen ut som bonuspengar, men det är trots det en ganska bra deal.

Kolla in erbjudandet hos ladbrokes.com här.

Som vanligt när Barcelona spelar så kan vi räkna med att de har ett stort bollinnehav. Men det är en sak att såga sig igenom Levante och en helt annan sak att såga sig igenom den gamla damen från Turin. Jag tror faktiskt att Juventus kan få till en par giftiga omställningar och jag blir inte det minsta förvånad om det är Juventus som tar ledningen. För att krydda matchen lite extra så lämnar jag in ett par spel på vem som gör första målet:

Carlos Tevez till 9.00 gånger

Arturo Vidal till 15.00 gånger

Paul Pogba till 17.00 gånger

Jag säger 2 – 1 till Barcelona efter en väldigt jämn match och lämnar även in ett spel på att båda lagen gör mål. Att båda lagen gör mål betalar 1.95.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.