Barcelona mot Atletico Madrid -
Speltips

Barcelona mot Atletico Madrid

Fotboll, La Liga
Spelmarknad:
Barcelona - Atletico Madrid
Tips:
Mål efter min 26
Odds:
1.90
Spelstopp:
30 January 16:00
Spela här!
€30 i gratisspel!
Sänds på Viasat Fotboll kl 16:00

Stormatch på gång i La Liga när Barcelona tar emot Atlético Madrid. Det blir garanterat en stentuff match där Atlético är pressade att ta poäng.

Barcelona ligger etta på 48 poäng. Atlético Madrid har också 48 poäng, men en match mer spelad. Skulle man torska är det naturligtvis en rejäl guldsits för Barcelona att ta hem titeln. Real Madrid är ju på behörigt avstånd med sina 44 poäng och en match mer spelad. Topp tre:

 1 Barcelona   20 15 3 2 52-16 48
 2 At Madrid   21 15 3 3 30-8  48
 3 Real Madrid  21 13 5 3 58-20 44

Barcelona och Atléticos respektive spelstilar speglas väldigt bra i den här tabellen. Barcelona gör nästan dubbelt så mycket mål, och släpper in dubbelt så många också. Man kan nästan se dem varandras motpoler. Det är lekfullt och målglädje i Barcelona, medan det är metodiskt och superdisciplinerat i Atlético Madrid.

Form talar för Barcelona

Barcelona har inte förlorat en match sedan 3 oktober 2015. Då torskade man borta mot Sevilla. Därefter har man spelat 25 matcher med 20 vunna och 5 oavgjorda. Inför kvällens match kan man stoltsera med full pott på sju matcher i rad. Lägg till att man har haft ett hektiskt spelschema på senaste också. Efter kvällens match är över har man spelat fyra matcher på tio dagar. Men Luis Enrique har lyckats med att rotera friskt och ändå fortsätta vinna.

Atlético åkte på en rejäl smäll i Copa del Rey. John Guidetti skickade in matchens höjdpunkt i en match som förlorades med 2-3. Det hör verkligen inte till vanligheterna att Atlético släpper in tre bollar i en match. Märk att man bara har släppt in åtta under hela ligaspelet så här långt. Innan Celta-matchen får vi gå tillbaka ganska precis ett år innan Atlético släppte in tre mål. Och det var faktiskt mot Barcelona i Copa del Rey.

Offensiv och försvar tar ut varandra?

Som jag inledde är Barcelona och Atlético lite som varandras motpoler. Det ena laget har världens bästa anfall, och det andra har världens bästa försvar. Jag undrar om det kan bli så att man tar ut varandra. Jag tror inte att det här är en match som slutar 0-0 (den som tror det får 11.00 gånger pengarna på spelet hos Paddy Power). Men jag hittade ett annat gött odds på Paddy Power: att första målet görs efter matchminut 26.

För att hitta spelet; gå till Paddy Power och in på matchen. Sedan finns spelet under GOAL MARKETS. Se bilden nedan.

padd_screensh-barcaatletico

Pro tip: britterna kör med fraktioner när de ställer ut odds. Längst ned ute till vänster inne på Paddy Power under Site Settings, klicka i “view odds as decimals” så har du den svenska standarden.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.