Barcelona - Manchester City -
Speltips

Barcelona – Manchester City

Sport
Spelmarknad:
Barcelona - Man City
Tips:
Mål
Odds:
11.0
Spelstopp:
12 March 20.45
Spela här!

Första mötet slutade 0-2 till bortalaget Barcelona. En frustrerande match för City som inte fick låna bollen och vars intentioner blev avhuggna när man fick lira med tio gubbar. Läget är glasklart inför ikväll. City måste göra minst två mål framåt för att hålla drömmen vid liv.

Men det är svårtippat ikväll. Något har hänt med Barcelona som inte är samma vinstmaskin som förr. Fem vinster, tre förluster och en oavgjord håller inte med Barcelonas mått. Inte om man vill vinna Copa del Rey, La Liga eller Champions League.

Feb 1 Barcelona 2-3 Valencia La Liga
Feb 5 Barcelona 2-0 Real Sociedad Copa del Rey
Feb 9 Sevilla FC 1-4 Barcelona La Liga
Feb 12 Real Sociedad 1-1 Barcelona Copa del Rey
Feb 15 Barcelona 6-0 Rayo Vallecano La Liga
Feb 18 Manchester City 0-2 Barcelona Champions League
Feb 22 Real Sociedad 3-1 Barcelona La Liga
Mar 2 Barcelona 4-1 Almeria La Liga
Mar 8 Real Valladolid 1-0 Barcelona La Liga

Jag vill inte påstå att City är i en dålig period trots chocktorsken mot Wigan nu senast. Men de är inte i samma kross-form som i januari när de verkligen förstörde sina motståndare.

City måste göra mål. De kommer de förmodligen att lyckas med. De vill verkligen hålla tätt. Det tror jag blir tufft, men möjligt. Men jag hittar inget större värde i spelet båda lagen gör mål (odds ca 1.50). Därför provar jag ett långskott som gör att jag kommer bli ett rejält ljusblått fan i soffan ikväll. 11 gånger pengarna hos William Hill på att City är enda laget som gör mål lägger jag en hundring på. Håller tummarna för 0-1 eller 0-2 som inte låter alldeles omöjligt.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.