Speltips - Barcelona vs Atlético Madrid Champions League 1 april 2014
Speltips

Barcelona – Atlético Madrid

Sport
Spelmarknad:
Barcelona - Atlético Madrid
Tips:
ATM vidare
Odds:
3.00
Spelstopp:
1 April 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Atlético Madrid och Barcelona spelar första kvartsfinalmötet i Champions League ikväll och får lägga kampen om ligan bakom sig för en stund. Atlético Madrid toppar för närvarande La Liga en poäng framför just FC Barcelona. Det är jobbigt att åka till Camp Nou och uträtta stordåd, men för mig är det helt orimligt att Barca är jättefavoriter mot slitvargarna från huvudstaden. Jag tror att det finns ett stort spelvärde i att spela på att Atlético kan ställa till det på Camp Nou.

Speltips
Man får 3.00 gånger pengarna hos Ladbrokes att Atlético Madrid går vidare till semifinal. Jag bombar in där. Det är så klart ett lite längre spel, men jag markerar det i speltipset som “utgånget” i kväll eftersom 3.00 gånger pengarna inte längre är aktuellt efter första mötet.

Jag provar också en rövare med att det är Diego Costa som hänger första kassen, även det spelet hos Ladbrokes. Du får 8 gånger pengarna på att Diego Costa blir första målskytt.

Tidigare möten
Det finns inga tätliggande tidigare möten. Vi får gå tillbaka till 21 augusti 2013 där det spelades supercup i Madrid. 1-1 där.

Aug 21 Atletico Madrid 1-1 Barcelona Super Cup (2013/14 Super Cup)

Returmötet blev 0-0. Barca triumferade tack vare ett bortamål.

Aug 28 Barcelona 0-0 Atletico Madrid Super Cup (2013/14 Super Cup)

Senaste mötet var i La Liga där det blev 0-0 i en match där, enligt mig, Atlético skulle vunnit.

Jan 11 Atletico Madrid 0-0 Barcelona La Liga

Barca-lägret
Givetvis kan det inte vara mycket annat än fördel Barcelona med tanke på hemmaplan och deras erfarenhet av Europacup-spel. Barca avverkade Manchester City i semifinalen effektivt. De har också hittat formen igen och har fem raka trepoängare.

Lionel Messi är fyra mål kort från att bli den meste målskytten i Champions League någonsin (Cristiano Ronaldo är några mål bakom Messi). Raúl är för närvarande rekordinnehavare med sina 71 baljor.

Valdes är inte med efter sin knäskada.

Atlético-lägret
Atlético vill förmodligen så mycket mer i den här matchen. De har inte varit i kvartsfinal sedan 1997 och i semifinal har de inte varit på 40 år. Visserligen har de inte vunnit på Camp Nou sedan 2006. Då spelade Fernando Torres för klubben och de lyckades ta hem alla tre pinnar efter 3-1.

Javier Manquillo och Raul Garcia är inte med.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.