Speltips | Bandyfinalen 2015 | Tippat.se
Speltips

Bandyfinalen 2015

Bandy
Spelmarknad:
Sandviken - Västerås
Tips:
X
Odds:
5.25
Spelstopp:
14 March 16.30
Spela här!
Ingen sportbonus

Här läser du allt om Bandyfinalen 2017!

Här kan du vinna VIP-biljetter till Bandyfinalen 2017!

 

På lördag är det dags att plocka fram portföljen, spetsa kaffet rejält och knata iväg till Tele 2 Arena där bandyfinalen 2015 ska avgöras. Det är naturligtvis tråkigt att Hammarby inte är med och gör upp om guldet. Hade de spelat hade vi fått se en fylld arena och det hade varit feststämning på hela söder. Nu får vi nöja oss med Sveriges två bästa bandylag och det är väl inte fy skam det heller. Finalen spelas mellan Sandviken och Västerås  och båda lagen har sett riktigt bra ut under hela säsongen.

Sandviken vann ligaspelet med två poäng före just Västerås och gjorde sedan processen kort med Söderhamn/Broberg i sin kvartsfinal. Mot Hammarby i semifinalen var det lite tuffare men Sandviken visade verkligen vilket lag de vann tre raka matcher efter att Hammarby tagit ledningen med 2 – 0 i matchserien.

Västerås behövde fyra matcher för att avsluta Bollnäs i sin kvartsfinalserie för att sedan köra över Villa totalt i sin semifinal. Västerås såg ruskigt bra ut mot Villa/Lidköping och känslan är onekligen att de har ett väldigt komplett lag ihop med Andreas Bergwall som fortfarande är en av världens bästa målvakter. Västerås spelar med en väldig fart och med tanke på hur de såg ut mot Villa så är det svårt att hålla Sandviken som favoriter här.

Även om Västerås bör vara små favoriter så kan vi inte räkna bort Sandviken. De vann ligan, är regerande mästare och de har en offensiv som till och med Bergwall i Västeråskassen kommer ha problem med.

Lagen möttes två gånger under ligaspelet och vann varsin match. Även om de matcherna slutade med en ganska klara segrar för bortalagen så tror jag att vi kommer få se en väldigt jämn match. Båda lagen har satsat på den här matchen hela säsongen. Allt annat än final hade varit fiasko för båda lagen och jag tror inte att något av lagen kommer att vika ner sig. Jag tror faktiskt att vi får se årets upplaga av bandyfinalen att avgöras på övertid. Jag tror det blir 5 – 5 och att Erik Pettersson, 19, i Sandviken avgör.

Krysset betalar 5.25 gånger pengarna hos Bet365.com och det oddset är klart spelvärt om ni frågar mig.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.