Speltips - Avslutning på Fotbolls-VM 2014 - Tippat.se
Speltips

Avslutning på Fotbolls-VM

Sport
Spelmarknad:
Fotbolls-VM
Tips:
Holland och Argentina
Odds:
3.20 och 3.60
Spelstopp:
12 July 22.00
Spela här!

Fotbolls-VM närmar sig sin avslutning. I har en bronsmatch på lördag och final på söndag. Efter det är den mest fantastiska månaden sedan vinter-OS över. Brandao Jönsson lämnar tv-rutan, Glenn Strömberg får byta sina Caipirinhas mot Guiness i London och Chris Härenstam år kommentera SM i stadsorientering. Det finns inget bra med att VM är över… Som tur är har vi en intensiv Silly Season att se fram emot och Premier League är bara en månad bort. Men först ska bronsmatch och final spelas. Eftersom det är helt vansinnigt väder och jag är mer intresserad av att dricka bärs på stadens uteserveringar än att analysera fotbollsmatcher just nu så bjuder jag på ett dubbeltips här så att jag kan softa ner rejält imorgon. Oddsen kommer från Betsafe.

Bronsmatch: Brasilien vs Holland
Brasilien blev brutalt överkörda av Tyskland i sin semifinal. Brassarna såg ut som Alingsås P17-lag när tyskarna blåste på. De hade ingenting att sätta emot och slutresultatet skrevs till 7 – 1. Holland häll 0 – 0 mot Argentina i 120 minuter av sin semifinal och förlorade sedan på straffar. Brasilien är orimligt stora favoriter här. Vi får 3.20 gånger pengarna på Holland som är ett bättre lag än vad Brasilien är. Det snackas mycket om att Brasilien ska ta bronsmedaljen för att återfå någon form av heder. Men inte ens en medalj kan rädda den här turneringen för dem. De blev förnedrade i sin semifinal och det är det som kommer att stå i historieböckerna. Holland vinner det här och till 3.20 gånger pengarna är det bara dumt att avstå spel.

Final: Tyskland vs Argentina
Efter sin oerhörda kross av Brasilien har tyskarna seglat upp som favoriter inför finalen. Das Mannschaft ger 2.15 gånger pengarna medan Argentina ger 3.60. Efter uppvisningen mot Brasilien är det ett befogat favoritskap, men jag har svårt att spela mot Argentina till ett sådant fint odds. Argentina är mer kompakta än vad Brasilien är och sen har de Lionel Messi. Messi var bedrövlig i semifinalen men han är fortfarande världens bästa spelare och inget lag som kan ställa upp med honom ska stå i över tre gånger pengarna. Jag har en känsla av att det här blir Messis match. Sen kan jag inte hjälpa att jag är lite sugen på att Argentina tar guldet i Brasilien. Det är någon slags poetisk rättvis med tanke på hur bedrövligt brassarna har spelat och framförallt med tanke på vilket bedrövligt beslut det var att lägga turneringen i Brasilien.

Ps: Vad ska man säga om Miroslav Klose?

caseklosed

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.