Dagens speltips | Australien mot Sverige | Fotbolls-VM
Speltips

Australien mot Sverige

Fotboll
Spelmarknad:
Australien - Sverige
Tips:
U 2.5
Odds:
2.00
Spelstopp:
17 June 02.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Sverige joggar ut för sin avslutande gruppspelsmatch vid 02.00 idag och det är kniven mot strupen för de svenska damerna. Det är vinna eller försvinna som gäller för Pia Sundhages gäng och jag tror att det blir väldigt svårt. Australien avfärda Nigeria ganska lätt och deras förlust mot USA var lite missvisande.

Känslan är att Australien backar hem ganska lågt och även om jag tror att “vi” kan såga oss igenom någon gång så tror jag inte att det kommer bli speciellt mycket lägen. Under 2.5 mål i matchen betalar dubbla pengen hos Ladbrokes och 1 – 0, 1-1 och till och med 0 – 0 är ganska troliga resultat.

Vill du rygga spelet kan du besöka ladbrokes.com.

Australien är ganska svårbedömda och känslan är att det finns mer talang i det svenska laget, men frågan är hur välplanerat lagbygget är. Det verkar finnas en hel del egon i Sundhages trupp och jag är orolig över att det finns lite för många spelare som vill avgöra det hör på egen hand. Om det blir så kommer Australien inte ha några problem med att hämta sin poäng. De är tillräckligt bra för att ligga rätt i positionerna och eftersom att de inte behöver gå framåt kan vi nog inte räkna med att de kommer att slarva med understödet.

Matchen börjar som sagt 02.00 och ni ser den på TV4.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.