Speltips | Atlético Madrid mot Real Madrid | Champions League
Speltips

Atlético Madrid mot Real Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Atlético - Real Madrid
Tips:
ATM avancerar
Odds:
2.62
Spelstopp:
14 April 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att Atlético Madrid avancerar till nästa omgång i Champions League till 2.62 gånger pengarna hos Ladbrokes.

Det var skrivet i stjärnorna att vi skulle få se det här mötet i år igen. Senast möttes de ju i Champions League-finalen där Atlético enligt mig spelade bättre fotboll och var så nära att vinna innan Sergio Ramos fick in en boll i slutminuterna. Sedan hade Real Madrid flyt i förlängningen och blev CL-mästare igen. Cholo Simeone lackade ur och många fotbollsfans kände nog att Real Madrid stal bucklan från Atlético. Nu är det återbesök igen i den mest prestigefulla cupen av dem alla. Och det kommer vara en tokig stämning på Vicente Calderon precis som det alltid är när Real Madrid är på besök.

Real Madrid är sig likt när det kommer till en sak – de minst uppskattade spelarna visar sig vara det viktigaste. Minns Claude Makélélé som fick lämna när han hade mage att be om mer betalt. Jämfört med Figo och C:o hade fransmannen en piggelin i lön och ville ha mer. Det var han inte värd och fick dra. Det är samma grej med Luka Modric. Real Madrid har börjat få upp farten igen tack vare att kroaten är tillbaka i spel. Han är väldigt viktig för Real Madrid. Sedan har vi också James Rodriguez tillbaka vilket är riktigt roligt. Isco får stå åt sidan när den kreative Colombianen gör sin magi.

Atlético Madrid har också fått se ett par viktiga pjäser komma tillbaka från sjukstugan. Mario Mandzukic är tillbaka efter sin skada och lär få spela med Antoine Griezmann som verkligen hittat formen. Fransmannen har nätat fyra gånger på de tre senaste matcherna.

Real har inte haft det alls lätt på bortaplan mot Atlético de senaste mötena. Atlético satte stopp för Reals svit av ej förlorade matcher, och skickade ut dem ur Copa del Rey. Jag tror att det blir gristufft på mittfältet som det brukar vara när Atlético spelar. Särskilt mot Real Madrid. Atlético är väldigt tighta defensivt och har avväpnad Ronaldo och de andra Real-stjärnorna effektivt i tidigare möten.

Jag tror att det finns värde att spela på Atlético i första mötet, men jag tänkte blicka lite längre fram och kolla på avancemang. För mig är det väldigt nära 50/50 för avancemang. Ladbrokes ger 1.44 på att Real Madrid går vidare och 2.62 på att Atlético Madrid gör det. Det är en no brainer. Jag spelar på att Atlético Madrid går vidare till 2.62 gånger pengarna hos Ladbrokes.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.